fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Highlights: Iffe Lundberg med 15 point i ærgerligt nederlag til Unics Kazan

CSKA Moskva tabte søndag deres femte kamp i streg. Iffe Lundberg leverede en hæderlig indsats, men det var desværre ikke nok til sejr mod Unics Kazan.

CSKA Moskva måtte søndag se sig besejret i VTB United League af Unics Kazan med cifrene 69-64. Den danske superstjerne Iffe Lundberg, der for nyligt blev kåret som Most Valuable Player i oktober, spillede en flot kamp, men det udmøntede sig desværre ikke i en sejr.

Den russiske mastodont har nu tabt fem kampe i streg. Vi skal spole tiden 20 år tilbage for at finde den seneste negative stime på fem nederlag til CSKA Moskva.

Iffe Lundberg var CSKAs topscorer 15 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

CSKA Moscow

Se top 10 plays i VTB United League lige her. Ugens udgave er med dansk deltagelse i form af Iffe Lundberg, der assisterede sin...

Internationalt

Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff er tilbage med endnu en dansker-update, og i denne uge har der været en del danskere i aktion. God...

Internationalt

Nikita Kurbanov er ny indehaver af kamprekorden i VTB United League. Kurbanov´s kamprekord er i skrivende stund på 295.

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Nyhedsoversigt

CSKA Moska sejrede torsdag aften mod Panathinaikos OPAP Athens og er nu inde i stime på tre sejre i træk i Euroleague.

Eurobasket

Se Danmarks kamp mod Kosovo lige her.

Internationalt

NBA-legenden Marc Gasol skifter til Basquet Girona i hjemlandet Spanien, hvor han bliver holdkammerat med den danske landsholdsspiller Mads Bonde Stürup.

Internationalt

"Super Mario", bedre kendt som Mario Hezonja, er blevet kåret som Most Valuable Player i VTB United League for November.