fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Hayden Dalton skifter til Rusland

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton skal i næste sæson spille for russiske BC Samara.

Foto: Basketball Champions League

Hayden Dalton, der har en fortid i Basketligaen hos Bakken Bears, skifter til russiske BC Samara på et etårig aftale.

Det skriver den russiske klub på deres hjemmeside.

“Jeg har valgt at fortsætte min karriere hos Samara, fordi klubben spiller i VTB United League, som er en turnering på et meget højt niveau. Samtidig var træneren og holdet meget interesserede i, at jeg kom hertil og spillede,”

“Derfor er jeg glad for at kunne slutte mig til klubben og forhåbentlig opnå så meget succes som mulig. Jeg er taknemmelig for muligheden for at spille i en klub, der spiller på så højt et niveau,” udtaler Hayden Dalton til sin nye arbejdsgivers hjemmeside.

Dalton har siden afskeden med Bakken Bears i 2019 spillet i Tjekkiet, Frankrig, Spanien og senest gennem to sæsoner i Israel for Hapoel Unet Holon. I den første sæson var han med til at blive israelske mestre, mens Hapoel Holon røg ud af slutspillet i semifinalerne i den forgangne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.