fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Eksklusivt: Rasmus Glarbjerg sagde nej til Duke

– Af Jonas Ryefelt & Morten Stig Jensen

Rasmus Glarbjerg Larsen, der til dagligt spiller for Basquet Manresa i Spanien, har ifølge en pålidelig kilde til Fullcourt, takket nej til et ophold ved det prestigefyldte Duke University i delstaten North Carolina.

Beslutningen kunne have været en gylden mulighed for at opnå drengedrømmen om at spille i NBA, idet Duke anses som værende en af de førende skoler i USA, til at producere talent der er værdigt til den amerikanske topliga. Skolen har blandt andet produceret spillere som Grant Hill, Elton Brand, Luol Deng, Christian Laettner, J.J. Redick, Carlos Boozer, Shane Battier, Corey Maggette, m.fl.

Det er især den legendariske head coach Mike Krzyzewski der har en positiv indflydelse på unge spillere. Den 66-årige var endda head coach for Team USA under OL i både 2008 og 2012 i henholdsvis Beijing og London, hvor begge turneringer endte i guldmedaljer til amerikanerne.

Kilden fortalte ydermere, at Maccabi Tel-Aviv ligeledes har forsøgt at få fingrene i den store forward/center, men tilbuddet fik samme skæbne.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Fullcourt kontaktede Rasmus Glarbjerg Larsen for at få en kommentar på beslutningen, men modtog intet svar.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne