fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

David Kristensen skifter klub i Spanien

Den danske landsholdsspiller David Kristensen skifter til spanske Maderas Sorlí Benicarló. Det oplyser klubben fra Spanien på Twitter.

Foto: fiba.basketball

Den tidligere Bakken Bears-spiller David Kristensen skifter til den spanske klub Maderas Sorlí Benicarló, der spiller i landets tredjebedste række, LEB Plata.

Det oplyser klubben på Twitter.

Maderas Sorlí Benicarló sluttede på tredjepladsen i ligaens Øst-grundspil i sidste sæson, men led et ærgerligt første runde-exit i slutspillet.

Kristensen, der i disse dage er er del af det danske herrelandshold, som spiller prækvalifikation til Eurobasket 2025, vendte forud for sidste sæson hjem til europæisk basket efter tre år på college hos Davidson Wildcats.

Danskeren landede en kontrakt hos ENERparkign Basket Navarra, hvor han i 32 kampe snittede 8,4 point, fire rebounds, 1,1 assists og ét steal per kamp.

Før de tre år på college blev det til tre sæsoner hos Bakken Bears.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...