fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

David Knudsen bliver i Spanien

Danske David Knudsen skal i næste sæson spille for Club Baloncesto Rioverde Clavijo i den næstbedste spanske række.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsbobler David Knudsen er klar til sin fjerde sæson i Spanien.

David Knudsen har således skrevet under på en kontrakt med Club Baloncesto Rioverde Clavijo, der spiller i landets næstbedste række, LEB Oro.

Det har Rioverde Clavijo offentliggjort på det sociale medie X.

Den 29-årige dansker, der i karrierens forår spillede tre sæsoner i Basketligaen for Værløse Blue Hawks, har tilbragt de sidste to år hos Albacete Basket.

I hans første sæson i Albacete førte han klubben til oprykning til LEB Oro, men tilværelsen i Spaniens næstbedste række varede ikke længe for Albacete. Sidste sæson bød på blot syv sejre i 34 forsøg, hvilket resulterede i en nedrykning.

Danske David Knudsen fik dog bevist, at hans niveau rækker til mere end den tredjebedste række i Spanien, hvorfor nyoprykkede Riverde Clavijo nu har samlet ham op på et et-årig aftale.

Knudsen snittede 10,2 point, 1,4 rebounds og 1,1 assists per kamp i den næstbedste række i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.