Danskermøde i spansk Pokalfinale: Jonas Zohore vs Kevin Larsen

Fredag aften står landsmændene Jonas Zohore og Kevin Larsen over for hinanden i finalen i Copa Princesa de Asturias, og de to danske landsholdspillere er begge topmotiverede forud for aftenens pokalfinale.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Link til pokalfinalen kan findes i bunden af artiklen

I aften kl. 19:20 finder et sandt danskertræf sted i Spanien, da danskerne Jonas Zohore og Kevin Larsen tørner sammen i finalen i Copa Princesa de Asturias, der er en pokalturnering for holdene i den næstbedste spanske række, LEB Gold.

Zohores mandskab HLA Alicante sikrede sig deres billet til pokalfinalen gennem en førsteplads i pokalturneringens kvalifikationsgruppe A, mens Larsen og Leche Rio Breogan fulgte trop og tog sejren i Gruppe B.

De to erfarne danskere, der begge har en fortid i Horsens IC, kan derfor vinde sæsonens første sæt sølvtøj i aften, og der er lagt op til en tæt pokalfinale mellem to mandskaber, der begge har set stærke ud i den spanske LEB Gold. Den næstbedste spanske række er delt op i to grupper, gruppe A og B, og Larsens Breogan topper Gruppe A, mens Zohore og kompagni ligger på en andenplads i Gruppe B.

Mano a mano

Titlen som pokalmester er på spil, og at stå i en finale i Copa Princesa de Asturias bliver ikke Kevin Larsens første gang, da han tilbage i 2018 spillede sig i finalen med Club Bilbao Basket – men Larsen håber på, at kampens udfald er anderledes i denne omgang.

“Det betyder rigtig meget for klubben at vinde den her pokalfinale, og det ville også være en fed oplevelse for mig. Jeg tabte finalen (i Copa Princesa de Asturias, red.) i mit første år her i Spanien, så det ville være cool at vinde turneringen denne gang,” siger Kevin Larsen til Fullcourt.dk, der ser frem til en spændende finale mod sin landsholdskammerat Jonas Zohore.

“Det bliver en spændende kamp med to gode hold, som vil gå hårdt til den. Kampen bliver en hård kamp, hvor udfaldet kan blive hvad som helst, men jeg tror selvfølgelig på, vi vinder,” siger han og fortsætter:

“Det bliver fedt at spille mod Jonas. Jonas er en rigtig dygtig spiller, som kan volde ethvert hold store problemer. Det bliver rigtig sjovt og en god oplevelse,” siger den 207 centimeter høje Breogan-topscorer.

I aften står de to landsmænd head to head i pokalfinalen, og Jonas Zohore ser kampen mod sin landsholdkammerat som en kamp, der er værd at huske.

“Det bliver super udfordrende at spille mod Kevin og en oplevelse, der er værd at huske – formenligt også en spøjs og sjov oplevelse, da jeg jo er vant til at spille side om side med ham i rødt og hvidt og også hjemme i Danmark,” siger Jonas Zohore, der ligesom Kevin Larsen forventer en spændende pokalfinale.

“Jeg forventer, at vi kommer motiverede ud til kampen og er tændte fra start. Jeg forventer også, at vi klarer opgaven, og at jeg får en stor rolle i kampen og skal matche up med selveste Kevin, som jeg i denne kamp ser som en nøglespiller,” afslutter Jonas Zohore med at sige til Fullcourt.dk.

Dagens pokalfinale kan ses ganske gratis ved at klikke her. Der er tipoff kl. 19:20. Kampen kan også ses på appen “La Liga Sports TV”.

Se andre spændende artikler