fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Dansk pragtpræstation: Maria Jespersen kåret som MVP i pokalfinale

Den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen førte søndag aften sit rumænske hold, ACS Sepsi-SIC, til sæsonens første titel, da Jespersen og co. sejrede med cifrene 63-109 i pokalfinalen. Danskeren scorede 31 og blev kåret som Finals MVP.

Foto: fiba.basketball

Der var stor glæde hos det grønklædte rumænske hold ACS Sepsi-SIC, der har den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen på holdet, da de mandag aften sikrede sig sæsonens første titel med en finalesejr i den rumænske pokalturnering på 63-109 mod FCC Basketball Arad.

FCC Basketball Arad, der er toer i den hjemlige liga efter ubesejrede Sepsi på førstepladsen, fik ikke et ben til jorden mod Maria Jespersens arbejdsgiver, og netop den danske Sepsi-stjerne fik en hovedrolle i søndagens pokalfinale.

Maria Jespersen leverede 31 point, ti rebounds og tre assists, hvilket resulterede i, at hun kåret som Finals Most Valuable Player.

Jespersen har gang i en stor sæson for ACS Sepsi-SIC og har udover sin dominerende præstation i pokalfinalen også udmærket sig i både den internationale turnering EuroCup og i den rumænske liga.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sepsi-SIC (@sepsi.sic)

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede.