fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Dansk juvel debuterer i Bundesligaen

Det danske stortalent Tobias Jensen fik søndag sin debut i den tyske Bundesliga, da hans hold ratiopharm Ulm var på besøg hos MLP Academics Heidelberg.

Foto: Lars Widekind

18 år, seks måneder og 12 dage.

Så gammel var det danske stortalent Tobias Jensen, da han søndag eftermiddag debuterede i den bedste tyske række, easyCredit Bundesliga.

Det unge danske landsholdsemne stemplede ind til sine første minutter i den stærke tyske Bundesliga, da der var spillet seks minutter af opgøret mellem ratiopharm Ulm og MLP Academics Heidelberg.

Derefter skulle der ikke engang gå et helt minut, før Tobias Jensen havde sat sin første scoring i Bundesligaen. Efter 47 sekunder på gulvet ramte danskeren et skud bag trepointslinjen, der bragte ratiopharm Ulm foran med 14-19.

40 sekunder senere fulgte Ulm-talentet op med sin første rebound.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Tobias Jensen fik i alt fem minutter og 39 sekunder på banen, da ratiopharm Ulm vandt med 96-106 efter overtid.

God sæson hidtil

Danskeren har domineret for Ulms udviklingshold, Orange Academy, i denne sæson, og de mange gode præstationer er ikke gået ubemærket hen af førsteholdets cheftræner Anton Gavel.

Tobias Jensen snitter 17,8 points, 5,2 rebounds, 3,8 assists og 2,2 steals per kamp for Orange Academy i denne sæson.

Næste gang Tobias Jensen kan få muligheden for at trække Ratiopharm Ulm-trøjen over hovedet er søndag den 27. november mod Fraport Skyliners.

ratiopharm Ulm ligger på 13.pladsen i Bundesligaen med to sejre i syv kampe.

Tobias Jensens debut i Bundesligaen betyder, at der nu spiller to danskere i den bedste tyske række. Den anden dansker er landsholdsprofilen Asbjørn Midtgaard, der til dagligt spiller for Hakro Merlins Crailsheim.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

AKS Falcon

Den danske landsholdsprofil Emilie Hesseldal førte i sidste uge sit nye hold Eos Lund til holdets første sejr i denne sæson. Præstationen har resulteret...