Damelandsholdet starter crowdfunding til EM-kvalifikation

Damelandsholdet starter crowdfunding til finansiering af kvalifikationen til EM 2021. De skal samle 200.000 kroner sammen, for at kunne deltage i EM-kvalifikationen frem mod 2021, og har derfor brug for hjælp fra private og virksomheder.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det danske Damelandshold vandt i 2018 suverænt EM for små nationer. Deres overlegne sejr i turneringen gav holdet blod på tanden og tro på større ting. Derfor rettede holdet deres fokus mod EM i 2021, hvor Danmark kan have en mulighed for at kvalificere sig.

Men for at EM kan blive en realitet, skal de først kvalificere sig. Og det er ikke gratis. Forbundet skal ikke blot financiere hotel og transport for spillere og trænere, men også for kommissærer og dommerer. Derfor skal der budgetteres 900.000 kroner for, at Damelandsholdet kan få lov til at spille med om pladserne til EM. Der mangler dog 200.000 kroner i budgettet, hvilket har fået spillerne til at starte en crowdfunding, så deres drøm kan blive en realitet. Her forsøger de inden for de næste 28 dage, at samle de nødvendige 200.000 kroner sammen.

Initiativet bag indsamlingen er kommet fra spillerne selv, der med støtte fra forbundet, selv har fået stablet projektet på benene. Håbet og viljen til at få etableret et landshold, der kan begå sig i de største turneringer, er noget samtlige spillere på holdet deler. De fleste spillere på holdet har begået sig flot på både U16 og U18, og opnået flotte resultater. Derfor har det været en stor skuffelse for spillerne, der ikke har kunnet tage det næste spring på seniorlandsholdet, grundet det manglende budget. Det har i høj grad lagt til grunde for deres enorme engagement omkring det flotte initiativ.

Hvis du gerne vil støtte deres flotte initiativ, og gerne vil støtte Damelandsholdet, så hop ind på deres crowdfunding, hvor du har mulighed for at donere og købe eksklusive pakker: https://sponsor.me/damelandsholdet

Se andre spændende artikler