fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

CSKA-profil på ugens hold i VTB

En runde i VTB United League er afsluttet, og ligaen har derfor kåret ugens hold, som har en CSKA Moskva-spiller på holdet. Se hvem lige her.

Foto: M. Serbin - cskabasket.com

CSKA Moskvas Tornike Shengelia har fået en plads på Team of the Week i VTB United League efter hans flotte præstation i CSKAs storsejr på 92-65 mod Avtodor Saratov.

Georgiske Shengelia leverede 18 point, 4 rebounds og 4 assists.

CSKA Moskva har på det senest fået mange kampe aflyst grundet Covid-19 og har derfor ikke været i kamp i en uges tid. Deres næste kamp er, hvis Corona tillader det, onsdag den 12. januar ude mod Panathinaikos i Euroleague. Næste kamp i VTB United League er den 17. januar.

Se hele holdet her:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

CSKA Moscow

VTB United Leagues årlige All Star-kamp løber af stablen den 20. februar, og Iffe Lundberg kan komme med på verdensholdet - du kan stemme...

Basketligaen

Tyler Creammer skal resten af sæsonen spille i Østrig, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos Redwell Gunners Oberwart.

Armani Milano

Italienske Olimpia Milano har forstærket truppen med Trey Kell.

CSKA Moscow

CSKA Moskva hentede tirsdag en flot sejr på 92-65 på hjemmebane mod Avtodor Saratov.

Internationalt

David Efianayi, der tidligere har spillet for Bakken Bears og Horsens IC, deltog i går, onsdag, i den franske dunkekonkurrence, der blev afviklet i...

Basketligaen

Sidste sæsons førende spiller i rebounds i Basketligaen er klubløs og fri på markedet.

Internationalt

En af Team FOG Næstved-pokalheltene fra 2017 Moritz Lanegger har fundet sig en ny klub, beretter basketballmediet Sportando.