Se NBA i Danmark med et live stream

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Dette indlæg er sponsoreret indhold

Er du også træt af ikke at kunne se dit favorit NBA-hold i aktion? Så er der gode nyheder til dig, som gerne vil live streame basket i verdensklasse. Du kan nemlig se NBA i Danmark hos spiludbyderne, som tilbyder et ganske flot live stream. I denne artikel forklarer vi dig, hvordan du får adgang til de mange kampe.

Spil på og se NBA i Danmark

Flere spiludbydere på det danske marked tilbyder live streaming af NBA. Dermed skal du blot have en spilkonto for at kunne følge Lakers, Clippers, Heat, Warriors og alle de andre.

  • Opret en konto hos en spiludbyder. Det tager blot en håndfuld minutter.
  • Foretag en indbetaling. Det er et krav, at der er penge på din spilkonto, så du skal derfor foretage en indbetaling. Du kan indbetale helt ned til 40 kr. og 50 kr., så det er ikke alverden.

Det er blot det! Du kan i øvrigt indbetale med MobilePay hos flere spiludbydere, så det går superstærkt at henholdsvis oprette en konto og indbetale. Alt i alt, skal du anstrenge dig for at bruge mere end 5 minutter på hele ”manøvren”. Du skal blot huske på, at siden vi har med spiludbydere at gøre, så er det vigtigt, at du er minimum 18 år. Spiludbyderne tillader ikke mindreårige kunder.

Der skal ikke mere til, og du kan nu se NBA i Danmark uden at skulle bekymre dig om evt. abonnementer og kanaler, der aldrig viser dit favorithold.

Hvor kan jeg se NBA?

Du kan se NBA live streaming hos op til en lille håndfuld spiludbydere på det danske marked. Hvem det helt konkret er, kan du læse mere om inde på spilportalen Bookies.dk. Bookies.dk introducerer dig til de bedste spiludbydere på det danske marked – alle sammen naturligvis med en licens fra Spillemyndigheden. Det er ultra-vigtigt, at du kun opretter en konto hos en spiludbyder med dansk licens.

Spiludbydernes udvalg af live streams svinger generelt meget, men du kan nu alligevel være sikker på, at hvis først de har erhvervet sig streaming-rettighederne til NBA-basket, så viser de ”hele pakken”. Hele pakken er ALLE sæsonens NBA-kampe. På en normal NBA-sæson spilles der mere end 1200 kampe, og du kan derfor i teorien se alle 82 kampe som dit favorithold spiller – uanset om du holder med LA Lakers, NY Knicks, Utah Jazz eller Chicago Bulls.

Du kan tilgå live streamingen på den device, som du nu finder mest optimal. Du kan streame NBA på både mobil, dekstop og tablet – det er helt op til dig. Du finder live streamet inde i spiludbyderens live betting-sektion. Det er altid der du skal starte streamet op.

Kvaliteten af dit live stream er ganske flot, og du skal være lidt af en ørn for at kunne se forskel på opløsningen af dette NBA live stream, og så et du betaler i dyre domme for. Hele herligheden bliver akkompagneret af amerikanske kommentatorer, så der er tale om et meget professionelt produkt. Når der er reklamepause, er der blot pauseskærm, så du slipper for at blive eksponeret for et hav af amerikanske reklamer.

Hvad får man med et NBA live stream fra spiludbyderne?

Når du har en spilkonto med midler på, kan du både spille på og se al den NBA basket du overhovedet magter. Du kan se samtlige kampe fra grundspillet og playoffs. Ja, du kan sågar også se visse pre-season kampe samt den prestigefulde All-Star kamp.

Eneste markante udfordring er, at holde sig vågen til de mange spændende kampe, som typisk bliver spillet om natten dansk tid. Specielt de sene kampe på vestkysten – bl.a. Lakers, Clippers og Warriors har nogle sene spilletidspunkter, som er svært uforenelige med en normal hverdag. Det er lidt nemmere, når holdene på østkysten (Boston Celtics, Brooklyn Nets, Washington Wizards, New York Knicks m.fl.) spiller tidlige kampe, men ens kærlighed til et hold trumfer jo heldigvis tidszonerne.

Ud over alskens NBA-basket kan du også se masser af europæisk topbasket. Du kan bl.a. live streame de to europæiske klubturneringer Euroleague og EuroCup. Dermed kan du se flere af de kommende europæiske NBA-stjerner i aktion før de bliver draftet. Du kan også følge flere af de andre store basket-ligaer i primært Europa og Asien, og kvaliteten er fra fremragende til ganske obskur. Det er bestemt godkendt nørderi blandt basket-feinschmeckere.

Spil på NBA og spin guld på din viden

Med en spilkonto hos en spiludbyder kan du naturligvis også spille på NBA og al mulig anden sport. Basket er typisk en af de 10 mest populære sportsgrene hos spiludbyderne, og det skyldes naturligvis, at det er en global sportsgren. Selv om den amerikanske NBA er altdominerende ift. de mindre ligaer, så høster basket bestemt stor opmærksomhed i mange andre lande. F.eks. er basketball nationalsporten i Litauen, Estland, Serbien og Filippinerne. NBA bliver vist på TV i mere end 200 lande verden over, så der er tale om en ganske populær liga.

Interessen for basketball smitter naturligvis også af på spiludbyderne. De tilbyder masser af spil på basket – og naturligvis også en god sjat live betting. Live betting er det helt store indenfor betting, og i dag står live-delen typisk for mere end halvdelen af omsætningen hos en spiludbyder. Folk vil have et ”instant rush”, og det må siges, at de får det med live betting – og helst tilsat et NBA live stream.

Ud over de mest gængse væddemålsvarianter (kampvinder, stilling ved halvleg, over/under), så tilbyder flere spiludbydere nu også Flash betting. Flash betting er egentlig bare en betegnelse for nye væddemålsvarianter som er ”ultra-live”. Du kan spille på hvem der scorer næste gang, hvem der når først til x point, periode-spil, og diverse individuelle spiller specials. Kort og godt går det ud på at spille på næste udfald, og det tager live bettingen til næste niveau.

Du kan i øvrigt også live bette på den hjemlige Basketligaen, så hvis du har insiderviden på Bakken Bears, Svendborg Rabbits, Horsens IC eller alle de andre, så er det værd at overveje, om der skal en mønt på højkant.

 

Se andre spændende artikler