Hvornår genstarter NBA-sæsonen?

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Dette er sponsoreret indhold

Det er vel næppe gået mange menneskers næse forbi, at al professionel sport har været suspenderet på grund af den nye coronavirus det seneste stykke tid. Dette gælder også den amerikanske basketball-liga og de europæiske ligaer, som har stået stille i over to måneder nu. Den danske regering har godkendt professionelt idræts afvikling i Danmark, hvis det foregår på en sundhedsmæssig forsvarlig måde, men vi mangler stadig, at få resten af verden i gang igen. Et af de spørgsmål, der presser sig mest på hos basketballfans verden over er, hvornår vi mon får gang i NBA-sæsonen igen. For USA er det hårdest ramte land af virussen i hele verden, og derfor kan der godt gå lang tid før, at sæsonen åbner op igen. USA’s præsident har dog lovet, at han vil kigge på den gradvise åbning af det amerikanske samfund igen, men det er dog endnu uvist, hvorvidt basketball-sæsonen kan genoptages. Faktisk så kan det ende med at sæsonen bliver helt uden tilskuere, og vi skal se den første NBA-finale nogensinde for lukkede døre. Det er dog en stadig ved spekulationerne, men i denne artikel kigger vi på de forskellige scenarier som NBA kan ende med. I en tid, hvor sportsfans har skulle finde på andre former for underholdning har bl.a. live casino været brugt som underholdning, mens basketballsæsonen er suspenderet.

Usikkert hvornår turneringen kommer igang igen

NBA har sagt til det amerikanske medie CNBC, at de fastholder planen om at genstarte turneringen igen på et tidspunkt denne sæson. Det er primært et økonomisk spørgsmål, da mange klubber er truet økonomisk af, at de ikke kan spille kampe for øjeblikket. Det er dog usikkert hvornår og hvordan NBA-turneringen kommer igang igen, da det er et spørgsmål om mange ting. Dog arbejder NBAs bestyrelse sammen med sundhedseksperter, der skal udfærdige retningslinjer for, hvordan professionel basketball kommer igang igen på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Professionelle basketspillere dyster online

De restriktive retningslinjer, der er udstukket af den amerikanske regering har haft betydning for spillernes træningsrutiner. De kan ikke træne på samme måde, som tilfældet var før coronavirussen blev en del af vores hverdag. Derfor har mange af dem haft mere tid til andre ting, end de nødvendigvis ville have under almindelige omstændigheder. Derfor har man blandt andet kunne følge de professionelle NBA-spillere spille mod hinanden i computerspillet NBA 2K20 for at afgøre, hvem der er bedst til at spille basketball på Playstation istedet for på banen.

Se andre spændende artikler