fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Guides

Gymnastik kan styrke dit barns færdigheder på basketball-banen

Orlando Magic - Markelle Fultz - Screenshot

Artiklen er udgivet i samarbejde med Eliteshoppen.dk

Gymnastik er rigtig godt for især små børn, for at styrke færdigheder og motorik. Lærer man at lave en kolbøtte, løb, teknik og balance i en tidlig alder, kan det være nemmere for barnet at blive en dygtig basketballspiller senere hen i livet.

Der ligger rigtig meget værdi i gymnastikken, og kan være en god måde at få barnet til at interessere sig for sport og motion, da det er sjovt, og kroppen bliver udfordret på en helt ny måde, der samtidig gør det meget interessant for de mindste.

Naturligvis anbefales der at barnet lige prøver det af, inden der investeres i den helt dyre gymnastikdragt til pigen eller drengen – det kan altid komme senere hen.

Basketball bliver mere og mere populært

Basketball er en sport i udvikling. Der kommer større og større interesse for spillet, og det er især i de større byer herhjemme i Danmark. Det handler også om at der sættes endnu mere fokus på spillet, og især Tv2 sport er dygtige til at få det sendt i TV’et, som absolut har en stor indflydelse på interessen.

Ydermere er de danske basketball-klubber også gode til at få folk i hallen, ved at lave underholdende tiltag. Det gælder faktisk ikke kun den danske basketball-liga, men også 1-divisionen på vest og østsiden er gode til at markedsføre sporten på bedste vis.

Det er typisk et af de første skridt, når endnu flere skal prøve kræfter med basketball – nemlig at få dem i hallen, for lige så snart de har oplevet spillet live, er interessen og lysten til basketball langt større, end hvis man blot har set det på TV.

Hvor kan man spille basketball?

Der er rig mulighed for at spille basketball i hele Danmark – og der er med garanti også en klub nær dig. Dansk Basketball Forbund har på deres hjemmeside funktionen: Hvor kan jeg spille basketball? Den kan du benytte lige her. På den måde kan du nemt og hurtigt finde en klub tæt på dig allerede i dag.

Og når først klubben er fundet, er det nemt at komme i gang. Det kræver ikke særlig meget, og der er næsten altid muligt at arbejde på sit spil for at dygtiggøre sig selv. En bold og en kurv, så er man langt – og hvis dette ikke er inden for rækkevidde, kan andre motionsformer som blandt andet gymnastik, løb, styrketræning med flere være med til at løfte ens fundamentale basketball færdigheder.

Vi ses ude i hallerne.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne