fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Guides

Guide: En ny olie også til atleter

Dette indlæg er sponsoreret. 

Hampolie, også kaldet CBD olie, er blevet mere og mere populært over de seneste par år – også for sportsudøvere. Før i tiden blev det set ned på, fordi olien er udvandet af planten cannabis sativa, som også bruges til at producere hash og skunk, hvilket er ulovligt. At folk så ned på hampolien bunder dog i en vis uvidenhed, for først og fremmest, så er hampolie ikke ulovligt, så længe det er godkendt af lægemiddelstyrelsen og har et THC indhold på under 0.2%. Er nysgerrig og vil gerne vide mere om hampolie, så kan du læse mere i denne artikel.

Hvad er hampolie?

Hampolie er et ekstrakt, som udvindes af planten der hedder cannabis sativa og kan bruges som kosttilskud og som symptombehandling i forbindelse med sygdom. Inden vi går videre, vil vi dog gerne understrege, at hampolie IKKE er et godkendt lægemiddel, og ikke har nogen dokumenterede helbredende effekter. Forskning har dog vist, at man kan opnå gode resultater i forhold til smertelindring og symptombehandling, i forbindelse med forskellige typer af sygdomme og lidelser, samt andre helbredsproblemer.

Hvad indeholder hampolie?

Som navnet antyder, så er indholdet af hampolie relateret til hamplanten. Det mange ikke ved, er at hampolie muligvis er det bedste kosttilskud der findes på markedet, af den grund, at det indeholder stort set alle de stoffer der er essentielle for kroppens balance og velvære. Vitaminer som vi køber på apoteket eller i supermarkedet, er syntetiske og har ikke nogen dokumenteret effekt. Hampolie derimod, er 100% naturligt og indeholder A, B, C, D, og E vitaminer, samt Omega-3 og Omega-6 fedtsyre, samt en masse andre mineraler og proteiner. Der er absolut ingen tilsætningsstoffer, kun naturligt olie ekstrakt.

Hvorfor skal jeg bruge hampolie?

Først og fremmest fordi at du har lyst til det, og har tiltro til at det kan være med til at give dig en bedre hverdag, og en krop i naturlig balance. Hampolie er først og fremmest et fantastisk kosttilskud, men det kan også have en gavnlig effekt på flere forskellige lidelser, som f.eks. angst og depression, lige som det er godt for immunforsvaret og kroppen generelt. Der er derfor mange fordele ved at bruge hampolie i sin hverdag, og i og med det er naturligt, kan det også benyttes af børn og unge. Der er ingen euforiserende effekt, og der findes ingen alvorlige bivirkninger, så det helt og aldeles ufarligt at benytte. Hampolie kan også gives til dyr, men her skal man købe en speciel variant.

Skrevet af

Denne profil bruges til at skrive indlæg fra gæstebloggere, eller til at promovere artikler fra samarbejdspartnere. Indholdet er derfor ikke altid 100% rettet mod basketball.

Annonce

Andre artikler med dette emne