fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Guides

Basketball-betting: Sådan spiller du på de største amerikanske kampe

Indholdet er udgivet i samarbjede med We Digitize. 

Det kan nemt føles som om, at fodbold er det eneste, man kan bette på i Danmark – men det er langt fra tilfældet. For selvom basketball ikke er lige så stort, er det nemt at vædde på kampe i USA’s helt store ligaer. Desuden kommer det ikke kun an på penge. Kærligheden til basketball, samt lysten til at bette, er mindst lige så vigtig. Her er en kort guide til, hvordan det fungerer.

Sports betting kort fortalt

Sportsvæddemål – også kendt som sports betting – er blevet et kæmpe fænomen i sportsverdenen, og folk overalt i verden vædder hver dag på sportsresultater for kommende kampe, og siden en række amerikanske stater legalisere det, er mange amerikanere også kommet med på bølgen. Og det er godt for alle basketball-fansene derude. Det er nemlig i USA, at største ligaer findes.

For at vædde på basketball, skal du først finde en sports betting portal, du kan spille på. Mange af disse giver store gratis bets til førstegangskunder, som fx: https://gratischancer.dk/review/leovegas-sport/. På den måde kan du teste, om sports betting er for dig uden at betale noget. Der findes masser af forskellige typer væddemål, og det er op til dig, hvor stort du satser. Når et dårligt hold spiller mod favoritterne, er der fx mindre at vinde ved at satse på den åbenlyse vinder, fordi oddsene peger i retning af en sikker sejr til det bedre hold. Men intet er sikkert. Det er dét, der gør sports betting så sjovt.

Billede2
Source: Unsplash.com

NBA vs. den europæiske liga

Før du kaster dig ud i sports betting, skal du beslutte dig for, hvilke basketballkampe, du ønsker at spille på. Mens de store internationale ligaer som NBA giver dig mulighed for at vinde større gevinster, hvis du vinder, kan danske eller europæiske ligaer måske værre sjovere for dig, hvis du kender holdene bedre.

Dette valg afhænger derfor helt af, hvad du er interesseret i, og hvilke typer kampe du får mest ud af at se. I sidste ende er det fede ved sports betting nemlig individuelt. Nogle elsker det sociale ved sportsvæddemål, andre nyder at være strategisk og fokuserer kun på kampene med de største talenter. Du kan se en oversigt over de seneste NBA-kampe her.

Sådan ser du de bedste internationale kampe fra Danmark

Hvis du vædder på resultater fra basketballkampe, der finder sted udenfor Danmark, er det naturligt at ville se dem. Sports betting øger spændingen, da man har endnu mere at vinde eller tabe ved hver kamp, og det gør det derfor endnu sjovere at være publikum. En af de helt store sendere af NBA-ligaens kampe er TV2 Sport. Her får du mulighed for at se de allerbedste basketballspillere i aktion. Og er du interesseret i dansk basketball, er det forholds billigt at få billetter til lokale kampe, så længe du er i god tid. Du kan derfor planlægge en fantastisk dag med vennerne fyldt med sport og betting, hvad det bliver foran fjernsynet eller på tilskuerrækkerne på et stadium.

Min 18 år. Spil ansvarligt | www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder

Skrevet af

Denne profil bruges til at skrive indlæg fra gæstebloggere, eller til at promovere artikler fra samarbejdspartnere. Indholdet er derfor ikke altid 100% rettet mod basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne