fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

U-landsholdspiller til Hørsholm 79ers

Det unge talent Anders Skou Hansen fortsætter sin udvikling i Hørsholm i den kommende sæson skriver klubben i en pressemeddelelse. Anders startede sin basket karriere i Glostrup, hvor han har spillet siden han var 8 år gammel, og 45 U-landsholdskampe bevidner om Anders enorme talent, og ikke mindst sin vilje til at udvikle sit talent.

Anders Skou er en hurtig guard, som kan gøre livet svært for sin direkte modspiller, og især i forsvaret har Anders vist stor styrke. Om Anders skifte til Hørsholm udtaler sportschef Jesper Krone følgende:

Vi er glade for at kunne tiltrække de bedste unge spillere i Danmark. Anders er en guard, som vi tror på kan udvikle sig til at blive en virkelig god guard i basketligaen.

Hørsholm og Anders har været i dialog siden sidste sommer, men her valgte Anders at fortsætte sin udvikling i barndomsklubben Glostrup. Dette var et meget fornuftigt valg, da det har givet Anders muligheden for at få mange minutter i kampene, samt at få ansvar i vigtige kampsituationer. Nu har Anders så taget beslutningen om at flytte, og til det udtaler U-18 landsholdspilleren følgende:

Jeg har valgt at skifte til Hørsholm pga. deres lange tradition for at udvikle unge spillere. Klubben har nogle rigtig gode trænere, som helt sikkert kan lære mig en masse.

Som så mange andre danske basketballspillere, så håber Anders på at komme til at spille basket i udlandet. Hvis man skal kunne spille udenfor de danske grænser, kræver det hårdt arbejde, vilje, talent og held. Træningen og held søger Anders nu under head coach Bogdan Karaicic. Bogdan giver Anders følgende ord med på vejen.

Jeg er utrolig glad for, at Anders er på vores hold nu. Han vil blive en vigtig brik i rotationen næste sæson, selvom han stadig er ung. Vi vil kunne udnytte Anders hurtighed og gode forsvar, og vores mål er at udvikle Anders til at blive en af de bedste guards i Ligaen.

Anders har trænet med Hørsholm i foråret og sommeren, og officielt begynder han i Hørsholm i starten af august sammen med resten af truppen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.