To danskere, en canadier og en serber forstærker Næstved yderligere

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Team FOG Næstved udvider nu truppen med yderligere fire medlemmer skriver klubben i en pressemeddelelse. Fra Solrød Comets er ankommet Patrick & Mickey Fenger, imens Simon Pavlovic igen efter en pause fra basketball pga studier genoptager sin plads på holdet. Derudover har sydsjællænderne også fået tilgang af en canadisk guard Alex Murphy.

Patrick & Mickey Fenger har fået deres basketballopdragelse i Solrød, hvor de hr spillet i alle deres ungdomsår.

Head Coach, Geof Kotila fortæller følgende om de to unge talenter:

De 2 unge drenge har igennem deres tid hos Solrød Comets fået en god start – Nu er de kommet til Team FOG Næstved hvor de skal lære endnu mere, og deres færdigheder skal udvikles. Brødrene fortsætter deres basketball karriere på næste niveau, som i Basketligaen i kommende sæson bliver meget højt.

Til sidst har holdet også fået tilgang af Alex Murphy der både kan spille på point guard og shooting guard positionen og han er tiltænkt en rolle, hvor han kan supplere den norske landsholdsspiller, Stian Mjøs. Alex Murphy har et engelsk pas, og det er derfor, at han kan indgå som en del af truppen, da han er EU borger.

Hans collegekarrierer blev udlevet på University of British Columbia. Her snittede Alex Murphy 10,7 point og 5,0 assist pr. kamp. Alex Murphy er en stærk spiller der er godt skydende, sikker i sin omgang med bolden og har et godt blik for spillet.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen udtaler følgende om den nye spiller:

Vi har ledt efter et supplement på point guard positionen. Dette ikke mindst som et resultat af den sårbarhed som vi oplevede i sidste sæson, da Mike Creppy blev skadet. Vi står nu i den heldige position, at vi har to rigtig stærke point guards som oven i købet har den fleksibilitet at de begge kan udfylde shooting guard positionen. Vi kan kun være tilfredse med vores signing af Alex Murphy.

Team FOG Næstveds trup består af nu derfor af følgende spillere: Stian Mjøs, Alex Murphy, Caleb Walker, Lars Høirup, Patrick Fenger, Mickey Fenger, Simon Pavlovic, Martin Høirup, Marko Rønholt, Matias Bak Christensen, Nerijus Brasas, Joe Benjamin, Drew Crowell og Mads Bloch.

Se andre spændende artikler