fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Ny træner og store ambitioner i Falcon

Falcon kan nu præsentere sin herretræner for den kommende sæson. Det bliver den 50-årige svensk-serber, Rade Vojnović, skriver klubben i en pressemeddelelse. Klubben er netop rykket tilbage til 1. division efter et år i Canal Digital Ligaen, og udover et trænerskifte har Falcon også sat sig store ambitioner for fremtiden.

Jeg er meget glad for at skulle stå i spidsen for Falcon som cheftræner i den kommende sæson. Jeg synes at klubben med dens historie og traditioner, sin gode placering i København, samt den gode og ambitiøse organisation, har kapacitet til at blive en af Danmarks bedste klubber. Jeg er sikker på at dette er et reelt mål at opnå i løbet af de næste 4 år.

Rade Vojnović har en mangeårig trænerkarriere i bl.a. Sverige, Tyskland og flere arabiske lande at fremvise på sit CV både som klubtræner og landsholdstræner. Som spiller nåede han en lang karriere på topplan i det tidligere Jugoslavien, Sverige og Ungarn (ungarsk pokalvinder og Europa cup deltagelse).

Første år i 1. Divison kommer til at handle om at formere holdet til Canal Digital Ligaen.
I de to efterfølgende år, vil fokus blive lagt på at etablere holdet imellem de bedste hold i Danmark. Fjerde år, vil jagten gå efter top 4 i ligaen.

Jeg er overbevist om at denne plan er realistisk, men jeg er også velvidende at det ikke bliver let. Men hvis vi arbejder sammen, og lægger en masse energi i det, så kan klubben opnå dette mål.

Med dette valg – ligesom med valget af Ole Vincents og Ole John Nielsen til dameholdet – sætter Falcon en streg under, at den lancerede sportslige tænkning og spillerudvikling er i centrum i klubben. Hermed har Falcon fået store dele af organisation og trænerkapaciteter på plads som platformen for klubbens udvikling. Næste træk er spillersiden.

Falcons Elite Chef Thea Nørgaard ser desuden utrolig meget frem til at den nye træner går igang med hans arbejde, hvor han kommer til at bidrage på mange områder.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jeg ser meget frem til den kommende sæson med Rade som head coach. Vi har ikke tænkt os at sætte tempoet ned den kommende sæson, eftersom vi ser os selv tilbage i CDL 2013 – 14.

Rade skal bidrage med sin mange års erfaring på flere forskellige områder i Falcon.  Udover han skal være træner for vores 1. div. Skal han også være Head coach for vores talentfulde USH. Rade skal ydermere fungere i en mentor ordning for vores ungdomstrænere.

Målet er derfor entydigt at københavnerne fra Falcon vil tilbage i ligaen hurtigst muligt!

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy har tilknyttet Silas Oriane, der senest spillede for Falcons U19-hold.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...

Bakken Bears

Ny dansker-update. Vi har haft adskillige danskere i aktion i ugen der gik, og som noget nyt kårer podcastens værter, Alexander Christiansen og Sebastian...