fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Køge skriver under med litauisk profil

Køge Basketball Klub har netop skrevet under med den litauiske forward Nerijus Brasas, der næste sæson skal forstærke holdet og hjælpe klubben frem mod en placering i top fire i 1. division. Senest har Brasas været en del at Team Fog Næstveds ligahold og sidste sæson snittede han 8.5 points og 3.3 rebounds i den bedste række.

Læs også: Solrød Comets forlænger med coach Koll

Nerijus Brasas er en kraftig forstærkning af vores hold. Han havde flere tilbud fra andre klubber, men valgte Køge, fordi han tidligere har spillet sammen med vores spillende træner Gediminas Zybartas, der også kommer fra Litauen. Han syntes det kunne være sjovt at de to kom til at spille sammen igen, siger Lars Vestergård til Lørdags Avisen.

Klubben planlægger også at sende holdet en tur udenlands som forbedredelse til den nye sæson. Det sker efter sommerferien. Lige nu står valget mellem en turnering i Stockholm eller i Tyskland.

Se Neriujus Brasas stats

Foto: James Hjertholm

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne