fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Hvidovre scorer træner-scoop

1. Divisionsklubben Hvidovre har haft held til at lokke den tidligere Basketliga-profil, Mickey Dennis, til som træner.

Han var kendt for at være skarp bag treeren og var i mange år en profil i Basketligaen. Nu skal Mickey Dennis være træner for Hvidovre Baskets 1. divisionsherrer i den kommende sæson.

Den i dag 40-årige Mickey Dennis kom til Danmark i 2004, hvor han blev en del af holdet i SISU. I hans første sæson snittede han 15,4 point, 3,6 rebound og 2 assists, men det var ikke nok til en forlængelse af samarbejdet.

Mickey Dennis blev dog i dansk basket, og i 2006 skiftede han til Team FOG Næstved. I hans første sæson scorede han i snit 20,9 point, og han blev lynhurtigt en favorit blandt publikum. Det blev til fire sæsoner hos Næstved, inden han tog fire sæsoner hos SISU.

Efter hans karrierestop i 2014 blev han træner for Stevnsgades 1. divisionshold, som han rykkede op med, og nu skal Mickey Dennis gøre sig i landets næstbedste række.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.