fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Weekendens kampe

BC Aarhus vs. Hørsholm 79ers

Holdet fra Nordsjælland fik en utrolig vigtig sejr med hjem fra Horsens i midtugen. Holdet smadrede HIC’erne fuldstændig i første periode, og var i stand til at holde føringen ved lige hele kampen og kunne rykke en smule væk fra nedrykningsduellen.

Hele holdet spillede en rigtig god kamp, og 42 point fra bænken vidner om et hold der ramte dagen, og nogle unge spillere der bliver ved med at udvikle sig. Rasmus Stolbjerg, som er årgang 95, scorede 10 point på otte minutter, og er et stort talent i ligaen. Zarko Jukic spillede også en fantastisk god kamp, med syv offensive rebounds, og flere tip-dunk.

BC Aarhus har sagt farvel til deres islandske point guard, Arnar Jonsson, som har valgt at stoppe. Det overrasker mig ikke at han stopper, da BC Aarhus’ islandske træner blev fyret over julen, og man kunne forvente at Jonsson ville følge sin landsmand. Det har han så gjort, og det efterlader et hul på holdet. Jonsson imponerede ikke just, men en tabt spiller gør rotationen noget mindre.

Hørsholm har gjort det godt på det seneste, og jeg tror også på en sejr til 79’erne.

Hørsholm 79ers +12

Randers Cimbria af 2010 vs. SISU

Kronjyderne rider på en bølge, og har vundet mange kampe på det seneste. Holdet spiller helt frit, og deres “organiserede” streetbasket fungerer for holdet, og ikke mindst for Bonell Colas. Miguel Ortega er en utrolig vigtig spiller, og hans duel med SISUs Mikael Vincents kan blive afgørende for udfaldet af kampen.

SISU vandt en tæt kamp mod Hørsholm, men det virker ikke til at det har fungeret optimalt for holdet. De har ikke rigtig kunne slå hul til Næstved, selvom sydsjællænderne har været dårlig og tabt mange kampe.

En af nøglerne til sejr bliver duellen mellem Zach Moritz og Bonell Colas. Jeg tror at Colas vil vinde den klart, og dermed også få en hjemmesejr til Randers, som er et af de skarpeste hold på hjemmebane.

Randers Cimbria af 2010 + 6

Bakken Bears vs. Værløse

Pokalmestrene er klare favoritter i kampen mod Værløse. Det er selvom Værløse har været et af de hold der har præsteret rigtig godt, og vundet flere kampe i træk efter jul. Justin Baker er kommet igang, og er en dominerende figur på Værløseholdet. Axel Kárason har også præsteret rigtig godt efter jul, og er måske den hårdest arbejdende spiller i ligaen. Axel giver aldrig op, og leverer altid 100%, og det er begyndt at kunne ses på statistikkerne. Jeg tror succesen skyldes at Kárason har muligheden for at spille bag 3-pointslinien og ikke som 4’er der skulle kæmpe med større spillere konstant.

Bakken Bears har efter trænerskiftet vist svingende spil og bl.a. tabt til Næstved, og tabt to ud af de sidste tre kampe. Steffen Wichs filosofi er at prøve at tage profilerne fra det andet hold væk, og dermed forsøge at fjerne flow fra modstanderen. Dvs. at Richard Delk skal knokle for sine point, og det vil kræve at de andre guards for Værløse, skal præstere på højt niveau, og være en trussel udefra. Jeg tror dog at Bakkenholdet får succes med taktikken i denne kamp, og vil bruge deres fysik til at kyse Værløse.

Bakken Bears +13

Horsens IC vs. Aalborg Vikings

HIC’erne fik ørerne i maskinen af Hørsholm i midtugen, og har noget at revanchere. Reboundspillet blev udstillet flere gange, hvor især Zarko Jukic gjorde det onde ved Horsens.

Effektiviteten hos de tre profiler for HIC, Skyler Bowlin, Keane Thomann og Darko Jukic var ikke ret høj, og alle spillere endte med mange brændte skud. Jeg tror dog det er noget der bliver ændret i kampen mod Aalborg, da de har det suverænt dårligste forsvar i ligaen.

De tre nye profiler som Aalborg har fået tilknyttet har endnu ikke vist at de kan løfte niveauet så de er sikre på ikke at rykke ned. Coach Olesen skal nu fokusere på nedrykningskampene, og alt handler nu om at få de tre nye spillere, spillet ind på holdet.

I en kamp hvor HIC lige har tabt tror jeg ikke på at Aalborg får deres kun anden sejr i år. Især også fordi HIC er et af de bedste udebanehold, hvor de kun har tabt en kamp; den første kamp i sæsonen i Svendborg.

Horsens IC +18

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne