fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Weekendens kampe (10 & 11. november)

Svendborg Rabbits vs. Aalborg Vikings

Vikingerne fik deres første sejr i ugens tv-kamp, og må have fået noget af presset løftet af skuldrene. Hverdagen melder sig dog hurtigt igen, og det er kaninerne fra Svendborg der tager imod. Svendborg har spillet rigtig godt på det sidste og Donald Rutherford har nærmest allerede indgraveret sig navn på MVP-pokalen.

Aalborg vandt som sagt deres første kamp mod BC Aarhus, og det må give noget selvtillid og tro på at tingene nok skal blive bedre. Mads Olesen fortæller til Fullcourt at de er på udkig efter en stor mand der kan rebounde, så holdet bliver også forstærket i fremtiden. I denne kamp er holdet oppe mod overmagten, og hjemmeholdet skal nok hive en sikker sejr hjem.

Svendborg Rabbits +16

Hørsholm 79’ers vs. Team FOG Næstved

Annonce. Scroll for at læse videre.

Puha, jeg synes den her er svær. Hørsholm er meget ustabile qua deres unge alder, og kan levere en rigtig god kamp, men kan desværre også falde helt igennem og spille forfærdeligt.

Team FOG Næstved tabte til SISU, hvor holdet ikke kommer over 60 point. Skuddene faldt overhovedet ikke, og når Næstveds guards ikke præsterer, ja så taber de. Inside er holdet svagt, og jeg tror de får det svært mod Bojan Marinkovic, der har løftet sit niveau, samt Atila Kovac.

Hvis Næstved skal vinde kampen kræver det at Stian Mjøs især, rammer skud udefra, samtidig med at Caleb Walker skal levere en god indsats, og få smidt nogle point på tavlen.

Jeg tror Hørsholm kan få succes ved at spille afventende pres for at få Næstveds guards under pres, men samtidig tage tid af skuduret. Næstved har egentlig kun Caleb Walker der kan kreere sit eget skud, og hvis Hørsholm kan holde ham væk fra bolden i de sidste 6-8 sekunder af skuduret, ser det godt ud for forsvaret.

Denne kamp kan gå begge veje, men jeg skal jo vælge, og jeg tror at Næstved kommer tilbage på sporet efter et rigtig kedeligt nederlag mod SISU.

Team FOG Næstved +5

Annonce. Scroll for at læse videre.

SISU vs. Horsens IC

Denne kamp er rigtig svær at forudse. Horsens IC vandt deres sidste indbyrdes opgør, hvor især Darko Jukic var ond ved Gentoftedrengene. Også Keane Thomann spillede en fantastisk kamp, med en scoringsprocent på 72 %.

SISU kommer med en frisk sejr over Næstved, og er godt kørende. Holdet spiller pænt, og alle kender deres roller, ligesom HIC, og jeg tror det bliver en rigtig seværdig kamp.

Begge hold har vundet syv kampe, og hvis SISU skal have chancen for at vinde en ultra-vigtig tie-breaker, SKAL holdet vinde på hjemmebane. HIC kommer med et stort nederlag til Bakken Bears i pokalen, og vil nok være meget opsatte på at vinde denne utrolig vigtige kamp.

Horsens IC +2 efter OT

Værløse BBK vs. Randers Cimbria af 2010

Annonce. Scroll for at læse videre.

Justin Baker fra Værløse kom igang mod Svendborg i midtugen, og viste noget af det man må forvente af ham. I denne kamp mod Randers skal han løfte sit niveau endnu højere op hvis han skal have en chance mod en anden MVP-favorit i Bo Colas, som i øjeblikket er ligaens bedste rebounder og ligger højt på topscorerlisten.

Randers’ spillestil er svær at have med at gøre, og med deres selvtillid og bisseattitude 🙂 er de svære at spille mod. Holdet ligner efterhånden et hold der skal kæmpe med i midten af rækken, og nok kan regne med at slutte på 6. pladsen. De har allerede tabt syv kampe, så der skal nogle win-streaks op af hatten for at slutte højere end nr. 6.

Randers er godt kørende, og jeg tror de hiver endnu en sejr hjem, denne gang i Søndersøhallen.

Randers Cimbria + 12

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.