fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Midtugekampe i uge 8

Aalborg Vikings vs. Hørsholm 79ers

Brenton Butler er ude med en skade for Hørsholm 79ers, og det har selvfølgelig en betydning for Hørsholms spil. Men dog er den ikke større end at holdet slog BC Aarhus i deres seneste kamp. Onsdag møder de så det andet bundhold Aalborg Vikings.

Vikingernes forsvar halter stadig, og er klart det dårligste forsvar i ligaen. I deres eneste sejr i sæsonen, over BC Aarhus, formåede Aalborg at holde Aarhus på 54 point. Den kamp, udover BC Aarhus-kampen, hvor de har tilladt modstanderne færrest point er mod Værløse, hvor man lukkede 73 point ind. I den kamp tabte holdet alligevel med 25, så det kræver en offensiv fantomkamp for Vikingerne hvis en sejr skal i hus.

Luis Guzman kom igang mod SISU i sidste kamp, hvor han scorede 29 point og havde 11 assists. Hvis han kan fortsætte dette spil, skal Aalborg nok have en chance i nedrykningsspillet. Det kræver dog at Anthony Jones leverer en bedre indsats end mod SISU. 6/22 var skudprocenten, og det er simpelthen ikke godt nok, for en spiller som Jones.

Hvis Aalborg kan få alle mand igang, og få både Guzman og Jones til at være effektive, og score mange point, så kan Aalborg også vinde kampen mod Hørsholm. Jeg tror dog ikke helt på at Aalborg har fundet den rette rytme endnu, og må nøjes med at spille endnu en tæt kamp, som man taber.

Hørsholm 79ers +6

Svendborg Rabbits vs. Bakken Bears

Dette topbrag bliver utrolig interessant at følge. Vi kan her få en ide om hvordan finalerne højst sandsynligt kommer til at se ud. Efter Bakken skiftede træner, har de to hold ikke mødtes endnu, men det sker altså på DK4 torsdag aften. Jeg har endda fornøjelsen af at skulle kommentere kampen på tv, noget jeg glæder mig rigtig meget til.

En af de allermest spændende ting at se, bliver om Svendborg, og ikke mindst deres guards, kan håndtere Bakkens pres. Hvis Svendborg kan udnytte Bakkens fuldbanepres, og få lette point ved at spille sig gennem presset, tvinger man Bakken til at spille et halvbane-spil. Noget som holdet tidligere i sæsonen har vist at de endnu ikke mestrer. Det kan selvfølgelig være noget der er blevet ændret med den nye træner, og med de to nye amerikanske spillere som holdet har fået tilknyttet efter jul.

Bakken er utrolig brede, og over en play-off serie er det en kæmpefordel. Til torsdagens kamp tror jeg det bliver knapt så vigtigt, da Svendborgs spillere bør kunne spille mange minutter allesammen. Især hvis spillet bliver til et halvbane-spil, behøver

Svendborgspillerne ikke de store hvil. Formår Bakken at lave kampen til et fuldbane-spil, så har de klart en fordel i forhold til bredden på holdet. Svendborg har dog selv spillet hurtigt hele sæsonen, og har et meget effektivt fastbreak, men har heller ikke mødt et så fysisk og aggressivt forsvar tidligere i sæsonen.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se kampen og håber på masser af flot basketball, og det bliver interessant at se hvem der står med de bedste kort inden slutspillet.

Når jeg nu skal give et bud på kampen, så må man sige at Bakken Bears er favoritter til at vinde. Holdet har vundet deres seneste kampe forholdsvis let, og har en opadgående formkurve, mens Svendborg har et frisk nederlag med i bagagen, da de tabte til HIC i deres seneste kamp.

Jeg tror dog godt at Svendborg kan vinde denne kamp, da jeg tror på succes for Svendborgs guards mod Bakken aggressive pres.

Svendborg Rabbits +3 efter OT

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Fullcourt.dk mødte en glad Bakken Bears-cheftræner, Anders Sommer, efter semifinaletriumfen i ENBL.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.