fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Torsdagens kampe

Randers Cimbria af 2010 vs. Bakken Bears

Bjørnene har en vigtig pokalkamp i weekenden mod Svendborg og vil højst sandsynligt spare spillere i aftenens kamp. Bakken er dog stadig rigtig stærke og vil nok stadig hive sejren hjem. Jeg tror det bliver en tæt kamp, fordi Bakken angiveligt er uden Christoffersen. Det ender nok med en duel mellem Nicolai Iversen og Bonell Colas der kan afgøre kampen. Nicolai skal kontrollere Bonells reboundspil da jeg tror på at netop dette aspekt kan blive afgørende i forhold til om det bliver en tæt kamp.

Det bliver også meget interessant at se om Chris Nielsen kan holde hovedet koldt mod sit gamle hold og ikke mindst gamle træner. Chris har nok nået at bevise men spørgsmålet er om det bliver en positiv eller negativ performance.

Jeg tror på en sejr til topholdet fra Århus men en tæt kamp.

Bakken Bears +8

SISU vs. Hørsholm 79ers

Efter weekendens tætte pokalkamp er der lagt i kakkelovnen til endnu en intens affære i aftenens kamp. Alexander Bak er tilbage i Hørsholmtrøjen, og han kan selvsagt gøre en stor forskel. Spørgsmålet er om det tager tid at spille Bak ind på holdet igen, men han har spillet serberstilen i de sidste mange år, så det burde ikke være et problem.

Jeg tror på at man kommer til at se et rigtig intens kamp i Kildeskovshallen i aften, og med en ventende kamp i weekenden mod hinanden, er der nok nogle ting der skal statueres. Der vil blive spillet hårdt for at få overtaget til weekendens afgørende pokalkamp, og det bliver afgørende hvem der kan holde hovedet koldt.

Med Alexander Baks comeback tror jeg på en udesejr, og altså en vigtig sejr til Hørsholm som kan give dem et boost til weekenden.

Hørsholm 79ers +7

Svendborg Rabbits vs. Team FOG Næstved

Kaninerne er uden Donald Rutherford og Martin Mariegaard til aftenens tv-kamp på DK4. Det kan få stor betydning for udfaldet af kampen, især i forhold til reboundstyrken for Svendborg. Den store duel bliver på position 4, hvor enten Mads Bloch, som har spillet fantastisk på det seneste, eller Joe Benjamin skal spille overfor enten Claus Magaard eller Adam Haddad, som reelt er de eneste to spillere der kan spille 4’er, nu hvor Rutherford er ude. Om de to spillere kan holde Næstveds store folk fra reboundspillet bliver det springende punkt for hjemmeholdet.

Næstved ligner et hold der nok skal spille med i den sjove ende når slutspillet starter i marts. Især tilføjelsen af Quinton Doggett giver Næstved noget af den insidestyrke som holdet desperat har manglet.

Jeg tror at tabet af Rutherford og Mariegaard bliver for stort for hjemmeholdet fra Svendborg, og jeg tror det ender med holdets første nederlag i denne sæson, i en kamp der bliver afgjort i reboundspillet. Det der skal kunne give Svendborg en sejr, er hvis deres guards holder en rigtig høj scoringsprocent, så reboundspillet ikke bliver vigtigt. Det er set før i denne sæson, men jeg tror ikke det bliver i aftenens kamp.

Team FOG Næstved +5

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort