fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ryan White og Wolfpack stjal sejren i Hørsholm

Hørsholm 79ers lugtede i en stor del af kampen en sejr, men Copenhagen Wolfpack endte dog alligevel med at stjæle sejren efter et tæt opgør.

Hørsholm 79ers førte i hele første halvleg med 11 point som den største føring. Men i anden halvleg bød gæsterne dem op til dans, med hele 11 føringsskift i de sidste 20 minutter.

”Det var en meget svær kamp. Jeg tror at vi kunne have spillet en langt bedre kamp, især i forsvaret. Hørsholm kom ud med en masse intensitet, og spillede med mere fysik end vi gjorde.’’ fortæller Ryan White til Fullcourt efter kampen og fortsætter.

”Hvis vi skulle vinde kampen, så skulle vi matche dem på disse områder. Og det er det vi gjorde i anden halvleg,’’ fortæller den hurtige guard.

Især en spiller stjal billedet i anden halvleg, nemlig den lille amerikaner fra Copenhagen Wolfpack, Ryan White, der scorede ti af sine 24 point de sidste tre minutter af kampen, og forvandlede et truende favoritnederlag til en vigtig sejr på 81-84, der sender københavnerne op på en midlertidig tredjeplads på tabellen foran Svendborg Rabbits.

”Jeg vil ikke definere mig selv som helten i kampen. Jeg mener at mit job er at skabe nogle bestemte plays når kampen er tæt, og så var jeg heldig at ramme nogle store skud i slutningen.”

Læs også: Spænding til det sidste i Basketligaen

Ryan White vil dog ikke tage alt æren, og smider meget af den over på de spillere, der kom fra bænken, og gjorde en forskel da der var mest brug for dem.

”Jeg vil sige at de rigtige helte i kampen er dem der kom ind fra bænken og havde en kæmpe effekt på holdet der gjorde at vi vandt kampen. Niki, Casper, Nick og Waldemar kom alle ind og gjorde deres for at vi kunne trække os ud af kampen med en sejr i dag.’’ afslutter Wolfpack guarden med at fortælle til Fullcourt.

Skuffelse i den anden lejr

I den anden lejr, var det ikke overraskende en skuffet Hørsholmtræner, Miguel Hoyo, der efter kampen mente at det unge Hørsholmhold mangler lidt rutine.

”Det var første gang i år, vi spiller med hele holdet, fordi vi har haft mange skader, og nu er vi nødt til at lære at spille de tætte kampe. Vi tog dårlige beslutninger og glemte at aflevere bolden i ind tæt på kurven, selv om vi hele kampen havde stor succes tæt på kurven og fokuserede i stedet på at ramme tre’ere. Og så spiller Wolfpack bare bedre de sidste minutter. Vi fører kampen i 37 minutter, men det er ikke nok.” udtaler cheftræneren i en pressemeddelelse efter kampen.

Rob Fields var topscorer for Hørsohlm med 18 point, og Daniel Mortensen med 15. Ryan White havde 24 point for gæsterne fra Wolfpack, og Iffe Lundberg fulgte op med 16 point.

Hørsholm 79ers spiller torsdag den 5. februar på udebane mod Randers Cimbria, mens Copenhagen Wolfpack møder Horsens IC på udebane den 2. februar. En kamp der i øvrigt vises live på TV2 Sport.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.