fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Runde 6

Flere af holdene har haft en længere pause, men jeg giver nu et bud på en fuld runde.

Randers Cimbria af 2010 vs. Team FOG Næstved

Kronjyderne fik Bonell Colas med til deres seneste kamp, men det var ikke nok til at få skrabet en sejr hjem mod BC Aarhus. Det virker som om holdet ikke kan lukke kampene, selvom de er foran langt ind i kampene.

Team FOG Næstved er kommet bedre igang, og spillede helt lige op med Bakken Bears. Holdet har store udsving, og hvis de har for mange af dem mod Randers kan det bliver meget svært for Næstved.

Den vigtigste match-up for kampen bliver om Næstved kan dække Colas op. Joe Benjamin er nok det bedste bud på en spiller der kan matche Colas i forhold til atletiske evner.

Randers er stærke på hjemmebanen, og jeg tror vi får en spændende kamp, men at Næstved kan tage hjem med to point.

Team FOG Næstved + 5

Svendborg Rabbits vs. SISU

Kampen på Fyn giver mulighed for en et gensyn med sit gamle hold for Donald Rutherford, og mon ikke han er klar til at give en god præstation. Svendborg har endnu ikke tabt en kamp i sæsonen, selvom der har været et par tætte kampe, og en spiller som Adama Darboe har spillet på meget meget højt niveau, og har fået lukket noget af hullet efter afgangen af Chanan Colman.

SISU har fået en fin start på sæsonen, og har spillet rigtig fint i flere kampe. Deres offensiv ser god ud, med Mickey Dennis som omdrejningspunkt, men også Mikael Vincents Nielsen har vist flotte takter. Jeg tror dog Svendborg er for stærke, og at hjemmebanefordelen bliver afgørende.

Svendborg Rabbits + 8

Hørsholm 79ers vs. Værløse BBK

Nok den sværeste kamp at forudse i denne runde. Hørsholm har fået Rob Fields klar til kamp, og det bliver spændende at se hvad han kan bringe til det unge Hørsholmhold.

Med Rob Fields på banen er det altså to amerikanske guards Hørsholm kan stille op med, og det kan blive svært for Værløse at matche dem. Brenton Butler er en rigtig dygtig scorer, og Rob Fields er lynende hurtig, og kan samtidig også smide en masse point i kurven.

For Værløse bliver udfordringen netop at kontrollere de to amerikanske guards. Det vil nok blive Peter Møller og Richard Delk der skal dæmme op for dem. Samtidig er det de to samme spillere som skal score point for Værløse, og det bliver spændende at se om de kan bidrage i begge ender af banen.

Hørsholm er længere fremme end Værløse i øjeblikket, og jeg tror da også på en hjemmesejr i denne kamp, især fordi at Værløse ikke har fået spillet til at køre, selvom de slog Aalborg, og samtidig er deres store amerikanske spiller, Justin Baker, langt fra en acceptabel form.

Hørsholm 79ers + 12

Horsens IC vs. Aalborg Vikings

Aalborgs forsvar tillod ikke lige så mange point som deres snit på 99.8 inden kampen mod Værløse, men igen så er Værløse heller ikke et hold der scorer mange point for tiden. Forsvaret er i mine øjne ikke blevet forbedret, og nordjyderne kan få store problemer mod HIC.

Horsens IC er ved at få spillet et rigtig godt hold sammen. Deres amerikanske spillere, Skyler Bowlin og Keane Thomann, ser ikke ud af meget men er yderst effektive. Ydermere holder Darko Jukic et rigtig højt niveau, både offensivt og defensivt, og han er nøglen til holdets succes i år.

HICs store force er deres fastbreaks, og jeg tror de kan komme langt over 100 point mod Aalborg i denne kamp, og dermed får de også en storsejr.

Horsens IC + 24

Bakken Bears vs. BC Aarhus

Bjørnene har som bekendt måtte sige farvel og tak til Chris Nielsen, og skal nu se fremad. Jeg tror ikke de får de store problemer i det århusianske opgør, da de både på guardpladserne og inside er noget stærkere end BC Aarhus. Bakken har udelukkende gode spillere, så når en forsvinder er der bare nye der træder frem og præsterer.

BC Aarhus fik vendt et truende nederlag mod Randers, og fik hevet en rigtig god sejr hjem.
Profilerne skal virkelig træde i karakter i denne kamp, og levere over deres sæsongennemsnit hvis de skal have en chance mod bjørnene. Jeg tror dog ikke det komme til at ske, og jeg spår en storsejr til Bakken.

Bakken Bears + 18

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort