fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Playoff-time!

Svendborg Rabbits vs. Værløse BBK

Ligaens 1. plads er storfavoritter i serien mod Værløse. Hjemmeholdet har spillet nogle elendige kampe i slutningen af grundspillet, og skal hæve deres niveau betragteligt for ikke at komme i problemer. Kaninerne er dog så gode at de ikke bør få problemer i en kvartfinaleserie, også selvom man netop har tabt til Værløse i en af de sidste kampe.

Jeg tror på et Svendborghold der kommer mere fokuseret ud, og meget mere aggressivt end de har vist i slutningen af grundspillet, og jeg tror da også på en forholdsvis klar sejr til hjemmeholdet.

Svendborg Rabbits +12

Bakken Bears vs. Hørsholm 79ers

Annonce. Scroll for at læse videre.

Endnu en kamp hvor hjemmeholdet er favoritter. Hørsholm har ikke været i nærheden af at slå Bakken Bears i denne sæson, og det ser da også rigtig svært ud for holdet fra Nordsjælland.

Bakken er aggressive og løber stærkt, og så er de meget mere fysiske end Hørsholms unge drenge, og deres udenlandske profiler.

Jeg tror på en storsejr til et Bakkenhold som er ved at være playoff-klar.

Bakken Bears +23

Horsens IC vs. Team FOG Næstved

Efter HICs nederlag til Randers i sidste runde, endte det med at være Team FOG Næstved der blev modstanderen i kvartfinalerne, og det er man nok godt tilfreds med i Horsens. Næstved har spillet elendigt, og det virker til at holdet har været præget af dårlige attituder og interne problemer, seneste personificeret af Nerijus Brasas der er blevet fyret. Om det bliver en fordel eller man kommer til at mangle Brasas, bliver meget interessant at se.

Annonce. Scroll for at læse videre.

HIC er favoritter i serien, og jeg tror da også de tager første stik hjem. Jeg kan ikke se hvem der skal dække Darko Jukic, som har spillet fantastisk i denne sæson.

På de fleste pladser er HIC også bedre, spiller for spiller, og deres holdkoncept er også helt på plads. Jeg tror derfor også på en hjemmesejr torsdag aften til de gule fra Horsens.

Horsens IC +9

SISU vs. Randers Cimbria

Kronjyderne fra Randers er et af de hotteste hold for tiden. De har vundet rigtig mange kampe, og gjort det gennem helt frit spil, og masser af kreativitet og humør. Når tingene falder i hak for Randers er der masser af highlights i deres kampe, men det er selvfølgelig også risikofyldt.

SISU er mere organiseret, og spiller mere kontrolleret. I de seneste to indbyrdes kampe, har de dog haft utrolig svært ved at styre Randers, og især Bonell Colas og Chris Nielsen har gjort det onde ved Gentofteholdet.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jeg tror Randers vinder serien, men at SISU starter med at hive en sejr hjem. Holdet er fokuseret, og med Mickey Dennis i spidsen, kan de også holde hovedet koldt i pressede situationer. Jeg tror at Randers’ spil bliver meget fejlbetonet i den første kamp, og jeg tror at SISu kan udnytte det på bedste vis.

SISU+6

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne