fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Onsdagens kampe i uge 5

Aalborg Vikings vs. Svendborg Rabbits

Vikingerne viste i sidste kamp at holdet er i en positiv udvikling efter kun at have tabt med et enkelt point mod HIC. Anthony Jones viste storspil og holdt Aalborg inde i kampen. Mod Svendborg skal han dog op mod en spiller der matcher ham bedre end HIC-spillerne kunne. Donald Rutherford har vist rigtig gode takter i sæsonen, og efter kun at have spillet 14 minutter i sidste kamp bør han være skarp og frisk til at stække Anthony Jones.

Svendborg ligger suverænt nr. 1 og har netop slået Næstved med 33 point, og ligner ikke et hold der bliver hentet.

Jeg tror ikke denne kamp bliver en tæt en af slagsen, da Svendborg er et meget bedre hold end Aalborg, selv med de nye spillere på holdkortet for Vikingerne.

Svendborg Rabbits +18

Annonce. Scroll for at læse videre.

Hørsholm 79ers vs. Team FOG Næstved

Denne kamp er yderst interessant. Mødet mellem de to “nye” rivaler har tidligere resulteret i nogle drabelige opgør, og med Næstved der hænger i en negativ spiral, og et Hørsholmhold der er ved at finde en god rytme, kan det blive en spændende affære. Næstved skal ikke længere kigge opad i tabellen, men nærmere ned, da Randers er ved at have indhentet dem. Hvis Hørsholm skal holde trit med holdene over sig, og håbe på at kunne indhente dem, skal holdet have en sejr mod Næstved i denne kamp.

Næstvedholdet er utrolig svært at blive klog på. Den ene dag spiller de fint basketball og slår Bakken Bears, mens de kampen efter går helt ned med flaget og taber stort til Svendborg. Spillerne virker rigtig skrøbelige og har svært ved at tackle modgang. Deres individuelle tændingsniveau svinger meget, og kan også have flere svingninger i løbet af de forskellige kampe. Mod Bakken var de toptændte og mod Svendborg havde de ikke taget den samme gejst med på banen. Hvilket hold der stiller op onsdag aften, må vi vente med at se.

Hørsholm og deres unge drenge har fundet rytmen. Senest blev det til en overtidssejr mod BC Aarhus, hvor det dog mest var de udenlandske profiler der dominerede. Det sjove ved at følge Hørsholm er i mine øjne, at man ikke ved hvilken spiller der fra kamp til kamp præsterer og er den bedste spiller på holdet. Vi har tidligere set Rasmus Stolbjerg og Zarko Jukic eksplodere i en given kamp, hvilket er kendetegnet for et ungt hold.

Jeg tror på en hjemmesejr i Fire Arena. Holdet virker bedre kørende, men det kommer meget an på hvordan Næstved møder op. Er de klar til at give den fuld gas i 40 minutter, eller bliver de frustrerede over de ting der ikke virker?

Hørsholm 79ers +5

Annonce. Scroll for at læse videre.

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.