fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Mads Olesen: Det er vigtigt for vores selvtillid

Det blev til en sejr for Vikings over gæsterne fra Hørsholm 79’ers. En tæt kamp udspillede sig i Aalborg, hvor det hele først blev afgjort i kampens sidste sekunder, indleder klubben med at skrive i en pressemeddelelse.

I første periode starter Vikings med et 8-0 run inden Hørsholm scorer første gang. Der står 18-8 til Vikings før Hørsholm må tage timeout. For Vikings er det især Luis Guzman og Sørensen, der styrer spillet med flere gode assists, mens Anthony Jones knalder den i fra 3’eren. For Hørsholm er det den unge Rasmus Stolbjerg, der holder dem i kampen med 6 ud af 8 point. Hørsholm kommer bedre med i kampen, nu anført af Casper Hesseldal. Langsomt haler Hørsholm ind på Vikings og da Vikingerne ikke tager en timeout og får styr på tropperne, kan Hørsholm gå til 2. periode med en føring på 23-25.

3 minutter inde i 2. periode er stillingen 23-31 til Hørsholm og Vikings er endnu ikke kommet på tavlen, men tager så deres første timeout.Vikings kom langsomt i kampen igen og blev mere organiseret i forsvaret. Vikings får trukket 10 fejl i perioden, men brænder konstant på linjejn. Ved halvlegen står der 36-48 til Hørsholm. Vikings rammer på 44 % af straffekastforsøgene, har lavet 10 turnovers og samtidig hjælper det heller ikke, at Luis Guzman kun har scoret 4 point på 8 forsøg

Vikingerne starter stærkt og Mads Kofod er rygende varm med steals, stærke drives og assists i starten af perioden.Med 30 sekunder igen og stillingen er 63-68. Vikings idømmes usportslig og teknisk fejl og dermed 4 straffekast til Hørsholm, der bringer sig på 63-71. Niels Koch formår at svare igen og Vikings kan gå til 4. periode ved stillingen 65-71. Især forsvaret begyndte at stoppe Hørsholms angreb.

I fjerde periode kom Hørsholm bedst fra start. Kovac er rygende varm og rammer på alle skud, mens Vikings angreb mest bærer præg af en mands aktioner, der ikke lykkes. Stillingen er efter 2 minutter spillet 65-75 til

Annonce. Scroll for at læse videre.

Hørsholm og Vikingerne tager timeout. Vikings kommer godt tilbage i kampen ved stillingen 73-77 med 4:39 igen må Hørsholm tage timeout.Stillingen er 82-78 med 39 sekunder igen efter et lay-up samt en scoring ved straffekast af Mads Rasmussen, der har haft flere gode aktioner i fjerde periode.

14 sek igen og Mads Rasmussen fejles med muligheden for at lukke kampen, men symptomatisk for Vikings sæson, konverteres der kun på det ene skud. Alligevel holder Vikings hjem, selvom Hørsholm formåede at lave en 3’er i det sidste sekund af kampen.

Både Søren Sørensen og Anthony Jones lavede begge en double-double i kampen og specielt Rune Lauridsen og Mads Kofod Rasmussen gjorde deres sammen med resten af holdet for vinde over Hørsholm 79’ers.

“Det er vigtigt for vores selvtillid, at vi får en sejr inden slutspillet. Vi viser i den grad, at i stor modgang, formår vi at kæmpe os tilbage i kampen og få sejren.”

Siger head coach Mads Olesen efter sejren.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.