fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Lørdagens kampe

Randers Cimbria af 2010 vs. Værløse BBK

Bonell Colas er Randers’ helt stor profil, og han er nu også blevet ligatopscorer med et snit på 27 point. Udover Colas har de to spanske spillere holdt et stabilt niveau gennem den første runde af ligaen, mens der er flere spiller, Mike Nielsen især, der har bidraget med en del point. Alle kan skyde og Randers er svære at dække op da de har mange strenge at spille på. Holdet spiller med en stor selvtillid og en “bad-ass” attitude som gør dem rigtig svære at spille mod.

Værløse har det rigtig svært for tiden. Holdet kæmper med at finde et koncept der holder, men i øjeblikket ender det tit med 1 vs. 1 situationer. Hvis holdet spiller på samme måde mod Randers, taber de kampen da Randers er bedre til 1 vs. 1 basketball end Værløse.

Justin Baker har virkelig skuffet! Nu er den første tredjedel af sæsonen overstået og Baker har endnu ikke været i stand til at spille over 25 minutter pga. en skade han havde med inden han kom. Et snit på 8.4 point og 5 rebounds er langt fra tilfredsstillende for en amerikansk profil og Værløse bør overveje at skifte ham ud. Et så ungt hold har brug for stærke profiler der kan vinde kampe for holdet, og det kan Justin Baker ikke.

Jeg tror på at Randers’ profiler leverer en god kamp, og jeg tror især at Bonell Colas bliver en for stor mundfuld for Værløse.

Randers Cimbria af 2010 +15

Bakken Bears vs. Hørsholm 79ers

Bjørnene fra Århus skal rejse sig efter nederlaget til Svendborg. Holdet ligner ikke en sammentømret enhed, og holdet virker til at mangle Bakken-attituden i øjeblikket. Mod Svendborg spillede holdet meget individuelt, og især Chad Tomko forcerede spillet en del. Bakken har et rigtig dybt hold, men bruger ikke bænken, og spiller alligevel ret smalt, i hvert fald mod Svendborg, hvor flere spillere også brændte ud i løbet af kampen.

Hørsholm 79ers fik hevet en sejr mod Randers hjem i sidste runde efter at have været langt foran i store dele af kampen. Hørsholm kan efterhånden stille med en rigtig god starting lineup med to amerikanere, holdets topscorer Atila Kovac, Bojan Marinkovic og Casper Hesseldal. De unge spillere er der stadig plads til, og med de dygtige startere er der også god støtte at læne sig op ad.

Bakken Bears skal tilbage på sporet og man må forvente at de kommer ud med fuld fart og intensitet. Jeg tror også at Bakken bliver en for stor mundfuld for det unge Hørsholmhold. Jeg tror Bakken bliver for store og for aggressive for Hørsholm, men Hørsholms chance består i at Bakkens guards ikke kan få skudt sig varme fra distancen.

Bakken Bears + 13

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort