fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Lørdagens kampe

Team FOG Næstved vs. Horsens IC

Denne kamp kan blive utrolig afgørende for hvem der slutter på årets 3. plads. Hvis HIC kan få en sejr med hjem, har de lagt afgørende afstand til Næstved, og kan derfor komme et stort skridt tættere på en rigtig god slutplacering. Samtidig ser Bakken ud til at være en såret bjørn, og med en sejr puster HIC de nuværende mestre tungt i nakken.

I den sidste indbyrdes kamp tog Næstved til Horsens og vandt en komfortabel sejr. I den kamp var det især Caleb Walker der voldte Horsens store problemer, og han har siden holdt et stabilt niveau. Hans direkte modstander bliver nok Darko Jukic, og det kan blive en spændende og højtflyvende duel, som kan blive afgørende for kampens udfald.

I kampen tidligere på sæsonen blev den afgørende faktor for Næstvedsejr, deres insidespil. Her havde Joe Benjamin og Drew Crowell let spil, og nu hvor Crowell er skiftet ud med en bedre spiller, kan det også blive meget afgørende for resultatet.

Keane Thomann gjorde mine ord til skamme i HICs seneste kamp, og var meget dominerende, og det er der endnu engang brug for hvis Horsens skal vinde. Skyler Bowlin scorede syv 3’ere mod Næstved sidst, og han vil være en stor faktor. Hans match-up med Alex Murphy bliver rigtig spændende at følge. Især fordi Murphys niveau er steget i forbindelse med Stian Mjøs’ exit.

Kampen her er rigtig svær at forudse. Team FOG Næstved er kommet på rigtig god kurs efter en sløv start, og holdet er selvfølgelig klar over vigtigheden af en sejr. Omvendt er HIC’erne også klar over at de kan smide Næstved af vognen, og vil gøre alt for at slutte godt af inden jul. Kampen bliver rigtig tæt og jeg tror på en overtid, hvor hjemmebanen til sidst gør udslaget.

Team FOG Næstved +2 efter OT

Randers Cimbria af 2010 vs. Hørsholm 79ers

Denne kamp står mellem to hold der næsten ligger side om side i tabellen, og det kan blive en kamp der går ned til allersidste angreb.

Randers Cimbria byder en gammel helt tilbage i stalden. Frank Naundrup der har boet de sidste år i Spanien, men er nu vendt tilbage og er med på holdkortet. Om han kommer i aktion er der mere tvivl om. Naundrup er på gæstevisit i Danmark, men har haft licens hele sæsonen for sin gamle klub.

Hørsholm 79ers har på flotteste vis spillet sig i en pokalfinale. Spørgsmålet er om holdet kan ride videre på den bølge, eller om pokalfinalen fylder så meget i hovedet på spillerne at fokus op til denne kamp ikke er 100%.

Randers kan stille med en rigtig stærk starting 5, og har lige smadret Bakken Bears fuldstændig. Holdet er rigtig svære at spille mod, da deres offensiv kan være skræmmende. Vi har dog også set holdet gå helt ned med flaget, som i kampen mod BC Aarhus, men på hjemmebane i en kamp om position i ligaen, skal holdet nok være helt klar. Chris Nielsen er efterhånden også ved at få gang i spillet, og kan altid være en afgørende faktor.

Kampen kan blive rigtig tæt, men det kan også ende med en storsejr til Randers. Deres seneste indbyrdes kamp endte med en smal sejr til Hørsholm, men jeg har på fornemmelsen at kampen ikke bliver lige så tæt som på Sjælland.

Randers Cimbria af 2010 +14

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...