fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Lørdagens kamp

Hørsholm 79ers vs. Værløse BBK

Værløse kommer med en frisk sejr over Randers, hvor unge Adam Holm-Weber afgører kampen med to 3’ere indenfor det sidste halvandet minut. Denne sejr må give Værløse fornyet tro og selvtillid. Det må også være befriende at se Justin Baker træde i karakter. Det har været længe undervejs, men hvis han holder niveauet, så bliver Værløse meget svære at spille mod, da jeg tror det vil give mere plads til Richard Delk og andragne andre skytter holdet har.

Hørsholm måtte lide en hård skæbne da de i overtid tabte tv-kampen til HIC. En hård kamp for Hørsholm på flere måder. Både selve nederlaget, men også det faktum at Hørsholms fem startere alle spillede mindst 33 minutter. Rotationen var smal og måske kan det mærkes lørdag..? Holdet træner dog rigtig meget så man må forvente at de er i fin form og mon ikke at rotationen bliver lidt større i lørdagens kamp.

Jeg tror det kan blive en rigtig tæt kamp, og en underholdende en af slagsen, selvom den nok ikke bliver højtscorende. Kampen kan måske ende i overtid, men jeg tror udeholdet tager denne sejr med hjem, da de har fået tanket selvtillid og har friskere ben end Hørsholm.

Værløse BBK + 5

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.