fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Kvartfinalernes kamp 3 + nedrykningsspil

1. Svendborg Rabbits (2) vs. 8. Værløse BBK (0)

Efter en ordentlig snitter, skal Værløse forsøge at rejse sig og forlænge sæsonen. Det ser dog mere end svært ud, da Svendborg Rabbits har fundet det rigtige gear, og dominerede den seneste kamp i Søndersøhallen. De seneste to sæsoner, hvor de to hold også har mødtes i kvartfinalen, har Svendborg ikke haft svært ved at lukke serien, og vinde den sidste kamp, og jeg tror heller ikke de render ind i de store problemer mod Værløse i aften.

Svendborg Rabbits +18

2. Bakken Bears (2) vs. 7. Hørsholm 79ers (0)

Hørsholm må undvære deres normale head coach, Bogdan Karaicic, som har fået karantæne efter to tekniske fejl i sidste kamp, i mandags. Det er derfor Nemanja Jovanovic som skal styre taktstokken for de unge nordsjællændere; en fuldgod erstatning.

Bakken Bears havde problemer i begge de to foregående kampe, hvor Hørsholm har bidt fra sig, og har langt hen i kampene kunne håndtere Bakkens aggressive pres. I aften har de endnu en chance for at gøre sæsonen en smule længere, men Bakken har, som Svendborg, også stor succes med at lukke serier, og de vil være helt klar til det i aften, så de kan få længere hviletid.

Jeg tror, at selv om de andre kampe har været tætte, tror jeg ikke denne kamp bliver det. Hvis Bakken kan komme hurtigt foran, vil vejen tilbage føles meget lang, da det nok vil ligge i baghovedet at man også er bagud 0-2, og sæsonen derfor er tæt på slut.

Bakken Bears +15

3. Horsens IC (2) vs. 6. Team FOG Næstved (0)

HIC satte et kæmpesøm i kisten i deres seneste opgør, hvor de hentede et 18-pointsforspring sent i kampen. Det var en kæmpe mavepuster for Team FOG Næstved, og det var deres værste nederlag i sæsonen. Jeg tvivler derfor stærkt på at holdet kan rejse sig til aftenens kamp.

Flere af Næstveds spillere viste en ufattelig dårlig attitude i sidste kamp, også når holdet var langt foran, og det er ihvertfald ikke noget der vidner om en så stærk holdkemi, at man kan komme tilbage i serien.

Jeg tror på at HIC lukker serien, og sender Næstved på sommerferie, og jeg tror ikke man laver samme fejltagelse som sidste gang, da man kom bagud med 18 point.

Horsens IC +12

4. SISU (0) vs. 5. Randers Cimbria (2)

Selvom SISU har hjemmebanefordelen i serien, har det alligevel været Randers Cimbria der har været favoritter allerede fra start. De har også allerede vist klassen ved at vinde de to første opgør. Specielt i kampen på hjemmebanen viste Randers, og Chris Nielsen især, storspil, og har selvtilliden til også at tage til Gentofte og vinde.

SISU har haft en god sæson, men må nok desværre se sig slået i denne serie, og jeg tror allerede det bliver i aften. Randers er simpelthen utrolig stærke, og især Chris Nielsen og Bonell Colas, har voldt SISU masser af problemer.

Randers Cimbria +9

9. BC Aarhus (0) vs. 10. Aalborg Vikings (2)

Endnu en serie der kan blive lukket idag. Aalborg kan med en sejr sende BC Aarhus ned i 1. division, og dermed redde en miserabel sæson. Holdet har i denne serie fordoblet deres sejrstal, og det har været tætte kampe.

BC Aarhus har Rasmus Søby tilbage på banen, og det kan hjælpe i forhold til at bryde Aalborgs zoneforsvar ned. Hvis BC Aarhus skal have en chance i serien, skal de godt fra start i aftenens kamp. Ellers så tror jeg godt at det mentale kan spille ind for Aarhus-spillerne. Hvis man kommer hurtigt bagud er der pludselig meget langt til at redde livet, og derfor kan man komme til at slå op i banen.

Jeg tror på at denne serie, som den eneste, kommer til at fortsætte lidt endnu. BC Aarhus må kunne spille bedre end de har gjort, og bør hive en sejr hjem på hjemmebanen.

BC Aarhus +4

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne