fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Kamp 2 i playoffs

8. Værløse BBK (0) vs. 1. Svendborg Rabbits (1)

I kamp 1 var det match-up’en mellem Greg Washington og Justin Baker der var et af højdepunkterne i kampen. Washington scorede 19 point og hentede hele 17 rebounds, og det er noget Værløse på hjemmebane ikke må tillade. 18 offensive rebounds hentede Svendborg på hjemmebanen, og selvom Svendborg er det dårligst reboundende hold i ligaen, vandt de netop denne duel. Værløse er det næstbedste hold når det gælder rebounds, og hvis de skal have en chance for at få en sejr, er det et område som er så vigtig for Værløse.

Svendborg Rabbits skal forsøge at stoppe Justin Baker, som er en stærk postspiller, og som kan bruge sin fysik overfor den lettere og svagere Greg Washington. Kaninerne skal sørge for at de to spillere udligner hinanden, hvilket de gjorde i kamp 1, så derfor skal de få sat Washington i scene.

Svendborg Rabbits er det bedste hold, og storfavoritter til en ny finaleplads, og jeg tror da også de hiver denne sejr hjem. Jeg tror dog godt vi kan få en spændende og tæt kamp, hvor rutinen viser sig at blive afgørende til sidst.

Svendborg Rabbits +5

7. Hørsholm 79ers (0) vs. 2. Bakken Bears (1)

Holdet fra Nordsjælland var stærkt svækket i den første kamp i serien. Begge amerikanere, Rob Fields og Brenton Butler spillede ikke, og samtidig var Rasmus Stolbjerg også ude af kampen. Stolbjerg og Butler skulle være tilbage til kamp 2, mens Hørsholm må undvære Rob Fields, som er taget hjem til USA pga. sygdom i den nærmeste familie.

Hørsholm havde i første halvleg stor succes med at bryde Bakkens pres, og fik mange lay-ups mod de aggressive bjørne. Dog løb holdet tør for kræfter, og det endte med et stort nederlag.

Bakken Bears er selvfølgelig storfavoritter i denne kamp 2, men Hørsholm er et godt hjemmehold, og jeg tror ikke vi får en kæmpestor sejr til Bakken igen, nu hvor Brenton Butler igen er med.

Bakken Bears +10

6. Team FOG Næstved (0) vs. 3. Horsens IC (1)

Ugens tv-kamp på DK4 kommer til at vise to meget forskellige hold. Hjemmeholdet fra Næstved virker tæt på at gå op i limningen, og flere og flere spillere, virker til at spille for egen skyld, og ikke holdet. På den anden side er HIC en sammentømret enhed, og det har stor betydning.

Team FOG Næstved skal finde en måde at stoppe Skyler Bowlin. Bowlin er manden der kreerer mange ting for de gule, og han er svær at have med at gøre. Han løser forskellige pick and roll forsvar, og Næstved har ikke fundet måden at dække op for ham. Hvis de sender meget hjælp efter ham, er han fantastisk til at finde sine åbne holdkammerater, og hvis man dækker ham med en enkelt mand, kan han score 30.

HIC er favoritter i kamp 2 også, men på hjemmebanen skal Næstved kunne vinde. Eftersom jeg har spået HIC til at vinde 3-1, så skal Næstved vinde på hjemmebanen, men det bliver svært.

Team FOG Næstved +4

5. Randers Cimbria (1) vs. 4. SISU (0)

SISU har haft det svært med Randers Cimbria i denne sæson, efter Bonell Colas og Chris Nielsen er kommet til holdet. Randers er også favoritter til at komme videre til semifinalerne, og især efter at hjemmebanefordelen nu er røget over på kronjydernes side.

I første kamp havde SISU igen svært ved at styre Bonell Colas og Chris Nielsen, og der skal gøres noget specielt fra SISUs side, hvis de to spillere skal begrænses, og SISU skal have en chance for at vinde. Måske en “triangle and 2” kan være løsningen, for at få bolden ud af hænderne på de to profiler.

Randers Cimbria er favoritter på hjemmebane, hvor de spiller med endnu mere kreativitet og flabethed, og selvtilliden er i top hos det formstærke Randers-hold. Jeg tror da også de vinder denne kamp, og dermed tager et stort skridt mod en semifinale.

Randers Cimbria +10

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne