fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm 79ers sikrer sig en plads i slutspillet

Hørsholm 79ers vandt lørdagens opgør mod BC Aarhus og cementerede dermed en slutspilsplads, og begynder nu for alvor at true Randers Cimbria, der befinder sig på sjettepladsen i Basketligaen. Randers Cimbria har dog fordel idet de i de indbyrdes opgør er bedre stillet end Hørsholm, da de har vundet 2 kampe over nordsjællænderne. Begge hold har tre kampe tilbage i grundspillet.

Imens Hørsholm kunne sikre sig en plads i slutspillet, var det en helt anderledes fornøjelse for BC Aarhus der nødsaget til at snuppe en sejr for blot at have mulighed for at komme i slutspillet. Denne chance forsvandt dog da Hørsholm vinder kampen 86-81.

Kampen mellem de to mandskaber udviklede sig i noget turbulent stil idet første periode var utrolig tæt, imens gæsterne fra Hørsholm i anden og tredje periode langt hen af vejen dominerede kampen. Dette skulle dog meget hurtigt ændre sig i fjerde periode hvor de var ved at smide alt på gulvet.

BC Aarhus formår at bringe sig i spidsen med en 3 points scoring af Anton Elsner. Herfter blev det ren nervepirring til de fremmødte tilskuere idet kampen sejlede frem og tilbage til fordel for begge mandskaber.

Charles Funches fra BC Aarhus formåede dog med et ”and-one” spil, at bringe sit hold helt tæt på med lidt over 1 minut tilbage og et resultat på 79-81. Med 24 sekunder igen er det en trepointskamp(81-84), men en dum fejl af Randy Dezouvre betød at Bojan Marinkovic med en fri bane mod kurven kunne lukke og slukke for kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

De to holds bedste spillere var:

Charles Funches 32 point, 12 rebounds, 1 assist og 1 block.

Bojan Marinkovic 19 point, 5 rebounds, 1 assist og 2 blocks.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.