fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Fuld midtugerunde

BC Aarhus vs. Værløse BBK

Efter holdet fra Århus mistede amerikanske Kevin McShane, fik de ørerne i maskinen mod SISU i sidste runde. Holdet scorede kun 50 point, og kun en enkelt spiller scorede over 10 point, nemlig Randy Dezouvre med 14.

Værløses seneste kamp var mod Team FOG Næstved, og nordsjællænderne var tæt på at få en sejr med hjem fra Næstved. Holdet var uden Nicolas Christensen og det virker som om holdet spiller bedre uden ham. Det var en styrke for Værløse mod Næstved at stille op med Justin Baker og Rasmus Nørgaard som de store spillere mens Axel Kárason blev rykket ud som 3’er hvor han har store styrker. Kárason scorede også 17 point, og det kan være et rigtig godt våben at kunne skifte mellem en stor line-up og en mindre og hurtigere en af slagsen. Mod BC Aarhus kan det nok engang blive en succes da man så tvinger BC Aarhus til at matche Værløses højde. Man kunne godt forestille sig at Nicolas Christensen kan få svært ved at bevise overfor holdet at han skal spille fra start, især når holdet spillede en rigtig god kamp mod Næstved.

BC Aarhus bløder en smule når man nu spiller med en enkelt amerikaner, og jeg tror på en udesejr af den grund i denne kamp.

Værløse BBK +8

Aalborg Vikings vs. Team FOG Næstved

Næstved kommer fra en kamp mod Værløse som var tæt og hvor holdets guards blev holdt nede, og de vil sikkert komme ud for at bevise at de kan spille bedre. Holdets mellem-spillere, Brasas, Walker og Benjamin havde en rigtig god kamp, jeg tror de kan få stor succes igen mod Aalborg, da de på disse positioner ikke er så stærke.

Jeg siger det igen, Aalborgs forsvar er virkelig svag. Vikingerne lukker 97 point ind per kamp og så længe man ikke kan få stoppet blødningen vinder holdet ingen kampe, og da heller ikke denne. Team FOG Næstved er for stærke, og har gode spillere på alle pladser.

Team FOG Næstved +18

Hørsholm 79ers vs. Randers Cimbria af 2010

Holdet fra Nordsjælland er begyndt at score flere point efter de har fået deres amerikanere med i kampene, og har nu et scoringssnit på 76 point. Holdets topscorer er dog ingen af amerikanerne, men Atila Kovac. Casper Hesseldal og Brenton Butler var skadede i den seneste kamp, og hvis holdet skal kunne slå Randers, har de brug for de to spillere. Brenton Butler skulle være klar til kampen, mens Casper Hesseldal er tvivlsom.

Randers Cimbria har fået gang i scoringerne. 88 point i snit gør at holdet har vundet to kampe i træk, og selvom spillet ligner “indianer-bold” uden struktur, virker det for kronjyderne. Spillet flyder og flere spillere ser ud til at trives på den måde de spiller.

Kampen kan blive afgjort på trænerbænken. Bogdan Karaícic og Nemanja Jovanovic er to af de dygtigste trænere i landet, og gør altid et stort arbejde i at forberede holdet på modstanderne, og hvis der er nogen der har en plan er det de to. De skal have tempoet ned og spille med struktureret, for at være modpol til Randers’ spillestil. Det kan blive en meget interessant kamp, og spændende hvis Hørsholm formår at få bremset Randers’ tempo.

Kampen er svær at spå om, men jeg tror at især Randers’ spanske spillere og Bonell Colas rammer niveauet, og får hevet en sejr med hjem til Jylland.

Randers Cimbria +6

Horsens IC vs. SISU

Kampen om den øjeblikkelige 3. plads. Begge hold har imponeret i starten af sæsonen, og det er hold som er utrolig svære at spille mod. Horsens spillede en god kamp mod Bakken i weekenden, og har fundet rytmen og rollefordelingen på holdet. De gule er dog sårbare overfor fejlproblemer og skader, men kan holde stille i stærkeste opstilling kan de spille med alle.

SISU har vundet seks ud af otte kampe, og har også fundet rytmen. Holdet rebounder rigtig stærkt og er et af de hold der har flere assists end turnovers, og det vidner om rigtig god kontrol, og ikke mindst rollefordeling. Ingen tager chancer udover deres evner, og heldigvis for SISU er deres evner store.

I en tæt kamp som denne er det utrolig svært at vælge, og derfor går jeg med en hjemmesejr. Jeg ville godt selv være i hallen og se denne kamp, da det virkelig kan blive en rigtig velspillet og intens kamp.

Horsens IC +4

Svendborg Rabbits vs. Bakken Bears

Hvis Horsens vs. SISU bliver interessant at følge, gør ugens DK4-tvkamp det også. De to ubesejrede tophold tørner sammen i kaninhulen, og der er lagt op til et brag af en kamp. Eftersigende skulle Svendborg have solgt rigtig mange billetter i forsalg, og hallen kommer garanteret til at koge.

Svendborg er som altid stærke på hjemmebane. De har holdt et rigtig højt niveau i sæsonen, og Donald Rutherford især, har vist høj klasse. Adama Darboe er en anden spiller der holder et højt niveau, og som har taget over efter Chanan Colman.

Bakken Bears var uden deres ene amerikaner Orane Chin i deres seneste kamp, mens Chad Tomko render rundt med en dårlig tommelfinger. Tomko var dog ikke synderlig mærket af det i sidste kamp hvor han leverede en god indsats, som sædvanlig. I kampen mod Horsens var Chris Christoffersen også i hopla. For Horsens var der også en stor fyr at lege med for Chris i Keane Thomann, men i denne topkamp er det en anderledes modstander. Greg Washington er den diametrale modsætning til Keane Thomann idet han er en tynd atletisk spiller, der også kan spille bag 3-pt linien. Washington har også et gigantisk vingefang, som kan være en stor force i forsvarsenden.

Hvordan Svendborg har tænkt sig at gribe det an med at få lukket ned for Bakkens insidespil til Chris Christoffersen bliver meget interessant at følge. Craig Pedersen har meget erfaring i at dække Chris op på forskellige måder, så det bliver spændende at se hvilken strategi man vil følge. Jeg tror denne inside matchup bliver afgørende i kampen. Kan Chris Christoffersen få mast Washington væk og få nemme point? Eller kan Greg Washington løbe fra Chris Christoffersen og trække ham ud i banen, og udnytte hurtighed og atletisme?

Jeg har tidligere sagt at Bakken Bears kan gå ubesejret gennem sæsonen med de spillere de havde i truppen. Nu er Chris Nielsen væk, Mike Dejworek er skadet, Frederik HN har været skadet og er ikke på fuld blus endnu, og nu har/er Orane Chin også skadet. Det er derfor et svækket Bakken Bears hold der kommer til Svendborg i forhold til hvordan man startede ud.

Som i kampen i Horsens, er det så svært at spå om hvem der vinder, så igen vil jeg gå med hjemmeholdet, men håber på en fantastisk kamp i kaninhulen, som jeg er så heldig selv at være til stede ved.

Svendborg Rabbits + 5

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne