Casper Hesseldal er tilbage i dansk basket

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den tidligere DM-vinder Casper Hesseldal der har en fortid i Bakken Bears vender hjem fra sit fire år lange ophold i USA, og skal hjælpe nordsjællænderne fra Hørsholm 79ers med at skabe et godt resultat i den kommende sæson. Udover Casper, følger lillesøster Emilie Hesseldal også brormanden til Hørsholm 79ers damehold.

Headcoach for Hørsholm 79ers Bogdan Karaicic fortæller til Fullcourt at han i den grad ser frem til at byde den nye spiller velkommen til klubben, da han tror at han kan bidrage ind på mange områder.

Enhver spiller med den vilje og energi som Casper besidder, er altid velkommen i vores klub. Han er en god spiller, og kan overdrage en masse erfaring fra bla. college til vores unge spillere til at udvikle sig endnu mere. Ligeledes kan han med sin energi, og styrker i forsvaret give en masse kvalitet til vores trup.

Sportschefen for Hørsholm 79ers Jesper Krone fortæller i en pressemeddelelse at han i det sidste halveår har været i dialog med Casper, dog var det først for kort tid siden at dialogen tog en drejning for en mulig kontrakt med Nordsjællænderne:

Igennem det sidste halve år, har jeg været i dialog med Casper om andre ting, end at spille for os næste sæson. Men vores dialog tog en drejning, og nu har han fulgt med Emilie her til Hørsholm. Casper har spillet på højeste niveau her i Danmark før han tog til USA, så vi får en spiller, der har prøvet at vinde i ligaen. Jeg tror, Casper kan blive en vigtig spiller for os fremover.

Set bort fra tilgangen af Casper Hesseldal er klubben også på vej til at miste tre af de store profiler fra forrige sæson, nemlig Alexander Bak, Anders Haas, og Philip Hertz. Læs mere om hvordan cheftræner ser på dette tab i morgen på Fullcourt.dk.

Highlights med Casper Hesseldal:

Se andre spændende artikler