fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Casper Hesseldal er tilbage i dansk basket

Den tidligere DM-vinder Casper Hesseldal der har en fortid i Bakken Bears vender hjem fra sit fire år lange ophold i USA, og skal hjælpe nordsjællænderne fra Hørsholm 79ers med at skabe et godt resultat i den kommende sæson. Udover Casper, følger lillesøster Emilie Hesseldal også brormanden til Hørsholm 79ers damehold.

Headcoach for Hørsholm 79ers Bogdan Karaicic fortæller til Fullcourt at han i den grad ser frem til at byde den nye spiller velkommen til klubben, da han tror at han kan bidrage ind på mange områder.

Enhver spiller med den vilje og energi som Casper besidder, er altid velkommen i vores klub. Han er en god spiller, og kan overdrage en masse erfaring fra bla. college til vores unge spillere til at udvikle sig endnu mere. Ligeledes kan han med sin energi, og styrker i forsvaret give en masse kvalitet til vores trup.

Sportschefen for Hørsholm 79ers Jesper Krone fortæller i en pressemeddelelse at han i det sidste halveår har været i dialog med Casper, dog var det først for kort tid siden at dialogen tog en drejning for en mulig kontrakt med Nordsjællænderne:

Igennem det sidste halve år, har jeg været i dialog med Casper om andre ting, end at spille for os næste sæson. Men vores dialog tog en drejning, og nu har han fulgt med Emilie her til Hørsholm. Casper har spillet på højeste niveau her i Danmark før han tog til USA, så vi får en spiller, der har prøvet at vinde i ligaen. Jeg tror, Casper kan blive en vigtig spiller for os fremover.

Set bort fra tilgangen af Casper Hesseldal er klubben også på vej til at miste tre af de store profiler fra forrige sæson, nemlig Alexander Bak, Anders Haas, og Philip Hertz. Læs mere om hvordan cheftræner ser på dette tab i morgen på Fullcourt.dk.

Highlights med Casper Hesseldal:

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...