fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bogdan Karaicic: – Jeg er stolt af mine unge spillere

Hørsholm fik deres andet nederlag på stribe torsdag aften, da de blev besejret af Team FOG Næstved med resultatet 66-52 på udebane. Hørsholm er et helt anderledes hold end sidste år, hvor man bla. havde profiler som Alexander Bak, Philip Hertz, Anders Haas og Jonas Bro som cheftræner Bogdan Karaicic ikke længere har til rådighed.

Nu har man dog navne som Casper Hesseldal, Rasmus Stolbjerg og Anders Skou, og især Skou er begyndt at vise rigtig gode takter for det nordsjællandske mandskab. Dog kunne holdet ikke gøre den store forskel der skulle til for at slå Næstved, idet ingen aspekter af spillet fungerede torsdag aften. Bogdan Karaicic er dog fortrøstningsfuld og ser frem imod bedre tider.

Kampen imod Team FOG Næstved viste hvor godt et hold de (red. Næstved) er. Jeg kan kun lykønske dem med sejren, da de var det bedste hold på banen og fortjente at vinde.

Vi forventede at de ville lægge hårdt ud, og at de ville prøve at bevise overfor alle at de er en af de bedste hold I Danmark i øjeblikket efter nederlaget til SISU, og det gjorde de. Vi havde samtidigt problemer i angrebet i anden periode, imens Næstved overtog rebound spillet. Og det var netop derfor vi ikke kunne følge med Næstved.

Bogdan fortæller dog til Fullcourt at han er utrolig glad for at hans unge spillere fik muligheden for at spille en så vigtig kamp foran så mange tilskuere.

Hele holdet nød at spille denne kamp, og det var samtidig en god mulighed for vores unge spillere at få erfaring ved at spille en sådan kamp, foran så mange mennesker på lægterne.

Jeg vil også gerne understrege at jeg især er stolt over vores spillere fra årgang 94,95 og 97, da de på intet tidspunkt i kampen gav op lige meget hvad, også selvom de er uerfarne. Jeg er glad for at de udnytter deres chancer og minutter på banen, og jeg håber at dette vil gavne os på længere sigt.

Vi har et hårdt program foran os, men det er en lang sæson, og jeg er sikker på at når hele holdet er komplet, ville vi kunne konkurrere med samtlige hold i ligaen.

Til sidst udnytter Bogdan muligheden igen til at lykønske sydsjælllænderne med sejren og roser tilskuerne i Næstvedhallen der formåede at skabe en god stemning.

Til sidst vil jeg endnu engang sige tillykke til Næstved med deres sejr, og takke fansene for en fantastisk atmosfære.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort