fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Basketligaens sidste runde

BC Aarhus vs. Team FOG Næstved

Næstved tager til Århus, velvidende at en sejr vil sikre en 5. plads i ligaen, og dermed SISU i kvartfinalerne. BC Aarhus kan udelukkende bruge denne kamp til at forberede sig til nedrykningsspillet mod Aalborg, og for dem har kampen ikke større betydning end det.

Team FOG Næstved har været skuffende i de flestes øjne, men jeg synes ikke materialet er til mere end 5. pladsen. Skuffende vil det være hvis de taber kampen mod BC Aarhus måske må rykke ned på 6. pladsen.

Næstveds største problem i denne kamp, bliver de to udenlandske spillere, Randy Dezouvre og Charles Funches, der scoringsmæssigt er kommet godt igang. Holdet har dog kun vundet en enkelt kamp siden Pete Hoffmann tog over, og det har vist sig at det ikke har været løsningen at de to spillere har haft bolden i hænderne konstant.

Jeg tror på at Team FOG Næstved slutter grundspillet af med en sejr, og dermed sætter sig på 5. pladsen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Team FOG Næstved +11

Bakken Bears vs. Aalborg Vikings

No contest! Bakken Bears er storfavoritter i kampen mod vikingerne, og jeg kan slet ikke se at Aalborg skal have en chance i denne kamp. Et nederlag ændrer ikke noget for Aalborg i stillingen, men det kan skade deres selvtillid og tro på tingene hvis det ender med et stort nederlag.

Bakken Bears er ved at finde deres måde at spille på, og indtil videre har det givet mange sejre. Det har også kostet nogle nederlag, bl.a. mod Svendborg i sidste uge. Mod Aalborg er de dog alt for stærke til at kunne tabe, og deres pres vil få stor succes i denne kamp.

Aalborg Vikings’ guards får svært ved at håndtere Bakkens pres, og jeg tror vi kommer til at se en kamp hvor Aalborg ender med 25+ turnovers.

Bakken Bears +24

Annonce. Scroll for at læse videre.

Randers Cimbria vs. Horsens IC

Begge hold har MVP-kandidater på holdet. Bonell Colas har holdt et rigtig højt niveau hele sæsonen og fører de fleste statistikker. Hos HIC er der i mine øjne to kandidater; Darko Jukic og Skyler Bowlin. De to spillere har stor del i HICs succes i denne sæson, og især Darko Jukic har spillet rigtig stabilt, noget som han ellers er blevet bebrejdet ikke at gøre i tidligere sæsoner.

Randers har i denne sæson haft svært ved at styre Skyler Bowlin, som så mange andre hold, og jeg kan heller ikke se en Randersspiller der naturligt matcher op med Darko Jukic. Horsens har derimod svært ved at håndtere Bonell Colas da Keane Thomann ikke er i nærheden af at kunne følge med Colas.

I de to hold seneste indbyrdes opgør, vandt HIC en tæt kamp, og jeg tror også at denne kamp bliver tæt og spændende. Spørgsmålet er om holdene gemmer noget for hinanden som de vil bruge i en mulig playoff serie, eller de smider alt på bordet for at se hvad der virker bedst.

HIC har vundet de to tidligere opgør, og på det seneste har jeg brændt nallerne på at tippe sejre til Horsens, så jeg går den anden vej i denne kamp.

Randers Cimbria +3

Annonce. Scroll for at læse videre.

SISU vs. Svendborg Rabbits

Denne kamp har ingen betydning for nogen af holdene. De to hold kan først møde hinanden i semifinalerne, og der kan nå at ske mange taktiske ting, som de ikke behøver at gemme for hinanden lige nu.

Svendborg Rabbits tabte deres seneste kamp mod Værløse, hvor det vist mere var mangel på motivation til virkelig at gå efter sejren der spillede ind. Spørgsmålet er så om fynboerne kommer med samme attitude til denne kamp.

SISU har netop slået HIC, og ser ud til at være klar til slutspillet. Holdet har spillet meget zone, og spørgsmålet er om det er måden at få succes på den lange bane.

Hvis der er et hold der kan smadre en zone er det Svendborg Rabbits. Vi har set i sæsonen hvor godt skydende de kan være, bl.a. senest mod Bakken hvor skud fra alle vinkler røg i.

Jeg regner med at se et Svendborghold der er klar til at spille, og som ikke vil have et nederlag lige inden slutspillet. Derfor regner jeg også med en sejr til holdet fra Sydfyn.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Svendborg Rabbits +10

Værløse BBK vs. Hørsholm 79ers

Rundens sværeste kamp at spå om. Der går meget snak om at begge hold gerne vil tabe fordi de hellere vil møde Svendborg istedet for Bakken Bears i kvartfinalerne. Jeg forstår dog ikke at man gerne vil møde Svendborg Rabbits, da de mere eller mindre har været suveræne i denne sæson, også selvom Værløse netop har slået dem.

Jeg går selvfølgelig ud fra at begge hold går efter at vinde kampen, og vil derfor også spå ud fra det udgangspunkt.

Værløse har som sagt netop slået Svendborg Rabbits, og er rigtig godt kørende. De unge spillere har løftet deres niveau, mens de amerikanske profiler også har leveret. En anden spiller, som er utrolig vigtig for Værløse er Axel Kárason, som især efter jul har leveret rigtig gode kampe. Værløse har vundet syv og tabt tre kampe efter jul, og er et af de mest formstærke hold. De må derfor også være favoritter til torsdagens kamp.

Hørsholm 79ers har tabt tre ud af deres sidste fire kampe, og har bl.a. tabt til Aalborg for en uges tid siden. Atila Kovac og Brenton Butler skulle stadig være ude med skader, og det svækker selvfølgelig holdet betragteligt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Som sagt er Værløse favoritter til denne kamp, og dermed tror jeg også at de hopper forbi Hørsholm i stillingen, da jeg tror Værløse vinder deres sidste kamp i Søndersøhallen i denne sæsons grundspil.

Værløse BBK +7

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne