fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Falcon mister deres assistenttræner

Roberto Velosa har valgt at gå af som assistent træner for Falcons herre hold. Roberto fortsætter dog i Falcon, bl.a. med udvikling af ungdomstræner-teamet, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Efter mange overvejelser har jeg valgt at stoppe da samarbejdet med Rade ikke indfriede min forventninger. Vores træningsfilosofier lå for langt fra hinanden. Det har været en spændende tid, både arbejdet med klubben og holdet. Holdet er en blanding af ældre spillere og sultne unge talenter som gør holdet unik at coache.

Jeg er glad for at være omkring klubben, derfor forsætter jeg med at være en del af trænermøderne og trænerteamet i Falcon.

Falcons elitechef Thea Nørgaard udtaler følgende om Roberto Velosas afgang:

Det er selvfølgelig ærgerligt at samarbejdet ikke fungerede, men jeg glad for at Roberto bliver i klubben og bidrager med hans erfaringer og viden til klubbens andre træner. Det er en stor hjælp især til de unge trænere.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Basketligaen

Bears Academy har tilknyttet Silas Oriane, der senest spillede for Falcons U19-hold.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...