fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Falcon indgår en historisk hovedpartneraftale

Falcon indgår en historisk hovedpartner aftale med Familiefirmaet Bøgild fra Svendborg. Det er et mangeårigt samarbejde mellem Firmaet Bøgild og Niels Jørgen Jensen, der har bragt parterne sammen til et nyt samarbejde i hovedstaden.

Aftalen løber i denne sæson men begge parter har interesse i at det skal blive et længerevarende samarbejde omkring det nye Falcon Projekt.

Til den kommende sæson vil Falcon satse på at spille herreholdet tilbage i Basketligaen, og at dameholdet vil kunne spille sig til medaljer i Dameligaen. Falcon arbejder målrettet på at få sikret det økonomiske grundlag til den kommende sæson, og der er allerede flere nye sponsorer på vej ind i Erhvervsnetværket omkring Falcon.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy har tilknyttet Silas Oriane, der senest spillede for Falcons U19-hold.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...

Bakken Bears

Ny dansker-update. Vi har haft adskillige danskere i aktion i ugen der gik, og som noget nyt kårer podcastens værter, Alexander Christiansen og Sebastian...