fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Tidligere NBA Allstar 3-points vinder skifter til Europa

Dequan Cook skrev mandag under med den ukrainske klub Budivelnik Kiev, og kommer dermed til at blive en kæmpe forstærkning for ukrainerne i de sidste 4 kampe i Euroleague’s gruppespil, og ikke mindst i jagten på det ukrainske mesterskab.

Dequan Cook - Keith Allison - Flickr

Ved NBA Allstar weekenden 2009 i Phoenix vandt Cook trespointskonkurrencen foran Rashard Lewis og Jason Kapono. Finalen endte med en tiebreaker mellem Cook og Lewis, hvor Lewis blot fik 7 point mens Cook fik 19 point.

Cook optrådte sidste sæson for Chicago Bulls hvor han snittede 2,5 point 1,3 rebounds og 0,3 assists. I karrieren har den amerikanske shooting-guard også spillet for Miami Heat, Iowa Energy (D-League), Oklahoma City Thunder, Houston Rockets og altså nu Budivelnik Kiev.

Budivelnik Kiev er sidst i Eurolague’s gruppe A med 1 sejr og 5 nederlag. I den hjemlige liga i Ukraine ligger Budivelnik på en nuværende 8.plads med 3 sejre og 3 nederlag.

(Foto: Keith Allison – Flickr)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

I det der blev en vanvittig kvartfinale kamp mellem Budivelnik Kiev og KK Crvena Zvezda i Eurcuppen blev der samtidigt også sat en ny...

EuroLeague

De er forhåndsfavoritter til at nå Final Four i Euroleauge, de har en spillertrup bestående af blandt andet spillernavne som Linas Kleiza, Bo McCALEBB,...