fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Medie: Iffe Lundbergs fremtid i Italien er usikker

Den danske basketballstjerne Iffe Lundbergs fremtid hos italienske Virtus Bologna meldes usikker, og han kan muligvis blive free agent på det europæiske marked.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Iffe Lundbergs fremtid i Virtus Bologna er lige nu usikker.

Det er meldingen fra det græske medie SDNA’s George Zakkas, der tilføjer, at danskeren muligvis kan blive free agent på det europæiske marked inden længe.

Lundberg underskrev for et år siden en aftale med Virtus Bologna på to år, hvor han ville tjene over 20 millioner danske kroner.

Aftalen kom i efterspillet af danskerens højdepunkt i karrieren, da han kom til NBA og spillede slutningen af sæsonen for Phoenix Suns.

Ifølge SDNA mente Virtus Bologna dog ikke, at han levede op til den store kontrakt, og det er grunden til, at de to parter måske snart vil skilles.

Den 28-årige danske point guard spillede 29 EuroLeague-kampe i 2022/23-sæsonen, hvor han snittede otte point, to rebounds og to assists. I slutspillet røg han desuden også ud af holdets rotation.

Fremtiden vil vise, om det bliver slutningen på Iffe Lundbergs tid i Bologna, og hvor han i fremtiden vil komme til at udfolde sig.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Internationalt

Dansk-Amerikanske Shavon Shields sikrer sit tredje mesterskab i træk for Milano.

Internationalt

Her er en status på de aktuelle finalestillinger og højdepunkter fra de førende ligaer i Tyrkiet, Italien, Grækenland, Frankrig og Spanien.

Armani Milano

Milano sikrede sig sejren i en intens og nervepirrende kamp 3 mod Virtus Bologna i går.

Armani Milano

Lørdag aften bragede Virtus Bologna og Olimpia Milano sammen i kamp 2 af finaleserien, som Bologna denne gang vandt med 72-64. Serien står nu...

Armani Milano

Shavon Shields og Olimpia Milano sikrede sig en vigtig sejr i finalen mod Virtus Bologna på udebane.