fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Medie: Iffe Lundbergs fremtid i Italien er usikker

Den danske basketballstjerne Iffe Lundbergs fremtid hos italienske Virtus Bologna meldes usikker, og han kan muligvis blive free agent på det europæiske marked.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Iffe Lundbergs fremtid i Virtus Bologna er lige nu usikker.

Det er meldingen fra det græske medie SDNA’s George Zakkas, der tilføjer, at danskeren muligvis kan blive free agent på det europæiske marked inden længe.

Lundberg underskrev for et år siden en aftale med Virtus Bologna på to år, hvor han ville tjene over 20 millioner danske kroner.

Aftalen kom i efterspillet af danskerens højdepunkt i karrieren, da han kom til NBA og spillede slutningen af sæsonen for Phoenix Suns.

Ifølge SDNA mente Virtus Bologna dog ikke, at han levede op til den store kontrakt, og det er grunden til, at de to parter måske snart vil skilles.

Den 28-årige danske point guard spillede 29 EuroLeague-kampe i 2022/23-sæsonen, hvor han snittede otte point, to rebounds og to assists. I slutspillet røg han desuden også ud af holdets rotation.

Fremtiden vil vise, om det bliver slutningen på Iffe Lundbergs tid i Bologna, og hvor han i fremtiden vil komme til at udfolde sig.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Landshold

Fredag aften spillede Danmark deres første kvalifikationskamp til Eurobasket 2025, hvor modstanderen hed Georgien. Efter en langsom start kæmpede holdet i rødt og hvidt...

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna er ude af den italienske pokalturnering efter et kvartfinalenederlag til UnaHotels Reggio Emilia på 72-81.

Internationalt

Der er høje forventninger til det danske herrelandshold, der senere på måneden møder Georgien og Finland i kvalifikationen til EM 2025.

Eurobasket

Danmarks Basketballforbund oplyser på sociale medier, at bruttotruppen er blevet skåret ned til 15 mand. Det er de 15 mand, der udgør truppen til...

EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.