fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Torsdagens kampe

Værløse BBK vs. Svendborg Rabbits

De fynske kaniner er rigtig godt kørende, mens man kan sige det modsatte om de unge Værløse-drenge. Svendborg kommer med friske sejre over Bakken Bears og Aalborg Vikings i pokalen, og spillet er rigtig flot. Især Donald Rutherford og Adama Darboe ser rigtig skarpe ud. Tempoet for holdet er det hurtigste i ligaen, og den mindste fejl bliver straffet hårdt og hurtigt. Rutherford og Washington passer perfekt ind i Craig Pedersens koncept hvor alle kender deres roller, og udfylder dem fantastisk godt. I mine øjne er Craig en klar tidlig favorit til at vinde årets træner.

Værløse sidder fast i bunden af rækken. Nederlaget til BC Aarhus, hvor man selv smed det hele på gulvet efter at have ført med otte point sent i 4. periode gjorde rigtig ondt, og siden tabte man til et hurtigtspillende Randershold. Richard Delk har løftet sit niveau en smule, mens Justin Baker stadigvæk ikke opfylder kravene som en amerikaner for et bundhold skal.
Værløse kan bruge denne kamp som en god træning til de kommende kampe. Man skal prøve at få sat sine profiler i scene, så de kan blive skarpe til senere på sæsonen hvor det bliver utrolig vigtigt at slå de hold der ligger lige over dem i tabellen. Jeg tror på at holdet nok skal klare skærene da man har en masse unge spillere som er vant til at spille under pres, og som kun kan udvikle sig i positiv retning, men jeg tror ikke de er klar til det endnu. Og i denne kamp mod Svendborg tror jeg ikke holdet har en chance.

Svendborg Rabbits +22

Aalborg Vikings vs. BC Aarhus

Annonce. Scroll for at læse videre.

BC Aarhus kommer med en frisk sejr over Værløse og skal nu møde endnu et bundhold. Århusianerne var nede i sækken mod Værløse, men endte med at hive en måske lidt heldig sejr hjem. Dog må der være bekymringer for spillet, især nu hvor holdet kun har en enkelt amerikaner.

Aalborg prøver at sætte tilskuerrekord til tv-kampen, og man må forvente at der bliver tryk på kedlerne i hallen.
Selvom hjemmeholdets forsvar har været helt horribelt, har BC Aarhus’ angreb heller ikke være prangende. Jeg tror derfor på at Aalborg endelig kommer på tavlen, og vinder torsdagens tv-kamp, i en intens men måske også ret grim kamp.

Aalborg Vikings +5

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.