fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Torsdagens kampe

Bakken Bears vs. Værløse BBK

Selvom Værløse har tabt 2 af de seneste tre kampe har der været fremgang at spore. Holdet har spillet tætte kampe, og haft en chance for at vinde. Efter 12 dages pause, må man forvente at holdet er blevet spillet bedre sammen, og at Justin Baker er kommet tættere på topformen. Baker har leveret et par gode kampe, og det bliver spændende at se om han kan hamle op med Bakkens store folk.

Bakken Bears spillede en overtidskamp mod Næstved i sidste uge, og så skrøbelige ud, især i forsvarsenden. Næstved fik mange frie skud, men rutinen er alligevel stor hos Bakken at de kører sejren hjem. I weekenden har bjørnene en vigtig pokalkamp mod Svendborg Rabbits, som nok lurer en smule i baghovedet, og det kan være til Værløses fordel.

Bakken Bears er dog så stærke at de ikke bør få problemer med Værløses unge hold, og mon ikke endnu en hjemmesejr bliver en realitet.

Bakken Bears + 16

BC Aarhus vs. SISU

Holdet fra Århus har fået deres nye amerikaner klar til kamp, og det er selvfølgelig en kraftig forstærkning til holdet. En forstærkning der også er brug for. BC Aarhus vandt deres seneste kamp mod Randers, men kun efter Randers’ selvdestruktion. Tilføjelsen giver selvfølgelig en ekstra dimension i spillet, og kan indgå ved siden af Hristo Petkov under kurven og i reboundspillet.

SISU har været godt kørende og har vundet fire af deres sidste seks kampe, senest ved at give Aalborg en ordentlig en på hatten. Hvis holdet skal følge med Horsens og holde afstanden til Næstved er det yderst vigtigt at holdet vinder denne kamp, som sendes direkte på DK4. Med SISUs faste roller og deres gode holdkemi, er jeg også overbevist om at de vil hive en sejr med hjem til Gentofte. BC Aarhus kan dog levere en rigtig god indsats hvis man får opbygget en masse positiv energi og selvtillid pga. tilføjelsen af en ny god spiller. Jeg tror dog stadig på SISU sejr i kampen.

SISU +8

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort