fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

To spillere ude resten af sæsonen for BC Aarhus

BC Aarhus er nødsaget til at fuldføre den resterende del af sæsonen uden to af deres spillere. Hristo Petkov er ude med et overrevet ledbånd i knæet og har efterfølgende måtte sendes til operation, imens Arnar Jonsson efter vedvarende skadesproblemer også har måtte opgive basketball i denne sæson.

Hristo Petkov fortæller at han er utrolig ked af at sæsonen skulle ende på denne måde, og at operationen snart finder sted.

“I got a knee injury approximately 4 weeks ago in the game against Bakken. At first it looked like it might take 4-5 weeks to recover but an MRI scan showed that I have a torn ACL. I am getting a surgery pretty soon and then it would take some time to recover.

I am not happy that this have happened but I am keeping my head up and looking forward for the recovery. I will put in the necessary effort and I will be capable of playing basketball again in the fall. The only thing I can regret is not being able to help BC Aarhus at the time as I think the guys and the coaches are doing a great job.”

Afslutter Hristo Petkov med at fortælle til Fullcourt.

Pressemeddelelse fra BC Aarhus:

Det er nok ikke en hemmelighed for nogen, at Arnar Jonsson og Hristo Petkov ikke har deltaget i kampe det seneste stykke tid. Desværre får vi dem heller ikke at se i den resterende del af sæsonen.

Arnar Jonsson stoppede her medio januar på grund af vedvarende skadesproblemer og vanskeligheder med at restituere sig efter kampene. Det har været en hård opstart på 2. del af sæsonen med mange hårde kampe samtidig med at træningsmængden er blevet sat op under Peter Hoffmanns ledelse. ”Vi har haft en længere snak med Arnar her i januar. Vi ville gerne have, at Arnar fortsatte og han ville gerne forsætte, men evalueringen var også, at kroppen ikke kunne holde til det også set i lyset af det tætpakkede program og de mange træninger”, udtaler Leif Laszlo Haaning. Derfor blev det et stop for Arnar.

Vi har været glade for at have Arnar her og er kede af, at samarbejdet må slutte på den måde. Arnar Jonsson vil nu fokusere på sin nystartede forretning i Aarhus.

Vi må desværre også meddele, at vi ikke får Hristo Petkov at se mere i denne sæson. Hristo Petkov blev skadet i knæet i en kamp mod Bakken Bears den 16. januar. I først omgang var meldingen fra hospitalet, at Hristo skulle have en pause på 4 -5 uger og herefter ville være klar, men undersøgelser hos Idrætsklinikken på Regionshospitalet i Horsens har desværre vist sig, at skaden var mere alvorlig end som så. Hristo har desværre revet et ledbånd og må opereres. En trist nyhed både for holdet og for Hristo.

Vi vil gerne takke Idrætsklinikken på Regionshospitalet i Horsens for den hurtige og meget professionelle behandling. Vi havde håbet på, at Hristo kunne deltage i slutspillet, men det bliver ikke tilfældet.

Hristo vil stadigvæk være aktiv i BC Aarhus. Hristo har fremadrettet fået ansvaret for vores basketball program, Aarhus Cares, som er startet op i Gellerupplanen. Derudover vil han få praktiske/administrative opgaver f.eks. i forbindelse med camps og andre basket relaterede opgaver. Vi ser frem til, at Hristo får mulighed for at udfolde sin kunnen på de områder.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...