fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tirsdagens kamp

BC Aarhus vs. Horsens IC

De gule fra Horsens har virkelig haft en god første halvdel af sæsonen. Holdet har sat sig tungt på 3. pladsen og er nu igang med at udfordre 2. pladsen. Kampen i aften mod BC Aarhus skal ende med en pligtsejr for HIC, og jeg tror da heller ikke de skuffer. Darko Jukic skal spille mod sin gamle klub, og i øjeblikket er han en af de allerbedste spillere i ligaen, og jeg synes han er klart den bedste på sin position i øjeblikket. Han er utrolig svær at dække, og hans drives mod kurven er så atletiske. Darko kan skifte retning i meget høj fart i feltet, og det er nærmest umuligt at dække op. Samtidig er Darkos skud blevet en del bedre. Mod Næstved scorede han fire ud af seks 3’ere, og kan han holde et niveau mht. skud udefra er han for god til at spille i Danmark.

BC Aarhus har tabt de sidste tre kampe, og fik en tur i maskinen mod Næstved i seneste kamp. Holdet ligner ikke et hold, i modsætning til Horsens, og for at få en sejr i hus, skal individualisterne hos BC Aarhus (og dem er der mange af), ramme et højt niveau samtidig.

Jeg tror på at HIC vinder en forholdsvis nem sejr, også selvom det er på udebane. Holdet er virkelig godt sammenspillet, hvilket er utroligt efter man kun har en spiller tilbage fra sidste sæson. Stort cadeau til træner Arnel Dedic og teamet omkring ham, for at få HIC til at være et high-performance hold.

Horsens IC +16

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.