fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Onsdagskampene

Aalborg Vikings vs. Horsens IC

Vikingernes nye spiller Milan Bjegovic har egentlig udstået sin tre ugers karantæne, som alle nye licensansøgere får af Danmarks Basketball Forbund, men i skrivende stund er hans internationale papirer ikke kommet til landet endnu. Han kan derfor ikke spille med mindre de papirer når at komme forbundet i hænde inden kampen.

Horsens IC er klart favoritter igen i denne kamp. Holdet har indtaget 3. pladsen og ligger godt i svinget til at slutte sæsonen på netop denne plads. Holdet er dog følsom overfor skader da det ikke er et af de bredeste hold i ligaen. Skyler Bowlin virker dog til at være en spiller der kan køre for fuld damp i alle kampe hele sæsonen, og han binder holdet rigtig godt sammen. Han kan score når der er brug for det men er også en rigtig dygtig assist-maker.

Aalborg Vikings med kun en amerikaner mod et tophold fra Horsens kan kun falde ud til en gul sejr.

Horsens IC + 22

Annonce. Scroll for at læse videre.

Værløse BBK vs. BC Aarhus

Holdet fra Ådalen kommer til Værløse med en god kamp mod SISU i bagagen. Kampen i sig selv var ikke specielt seværdig men BC Aarhus spillede en tæt kamp mod et tophold, og må derfor have noget selvtillid med til Sjælland. Man må også forvente at tilføjelsen af deres nye amerikaner Charles Funches giver noget tro på sejr.

Jeg tror dog hjemmebanen i Søndersøhallen er god for det unge Værløsehold, som har haft en uges tid på at blive endnu mere sammenspillet. Justin Baker har hævet sit niveau, og han ser stærk ud for tiden. Det bliver spændende at se om han kan matche Funches i denne kamp.

Jeg tror at Værløse får deres tredje sejr i hus i denne sæson. Det sidste indbyrdes opgør mellem de to hold, røg i overtid hvor Værløse selv smed sejren på gulvet.

Værløse BBK +5

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....