fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Onsdagskampene

Aalborg Vikings vs. Horsens IC

Vikingernes nye spiller Milan Bjegovic har egentlig udstået sin tre ugers karantæne, som alle nye licensansøgere får af Danmarks Basketball Forbund, men i skrivende stund er hans internationale papirer ikke kommet til landet endnu. Han kan derfor ikke spille med mindre de papirer når at komme forbundet i hænde inden kampen.

Horsens IC er klart favoritter igen i denne kamp. Holdet har indtaget 3. pladsen og ligger godt i svinget til at slutte sæsonen på netop denne plads. Holdet er dog følsom overfor skader da det ikke er et af de bredeste hold i ligaen. Skyler Bowlin virker dog til at være en spiller der kan køre for fuld damp i alle kampe hele sæsonen, og han binder holdet rigtig godt sammen. Han kan score når der er brug for det men er også en rigtig dygtig assist-maker.

Aalborg Vikings med kun en amerikaner mod et tophold fra Horsens kan kun falde ud til en gul sejr.

Horsens IC + 22

Værløse BBK vs. BC Aarhus

Holdet fra Ådalen kommer til Værløse med en god kamp mod SISU i bagagen. Kampen i sig selv var ikke specielt seværdig men BC Aarhus spillede en tæt kamp mod et tophold, og må derfor have noget selvtillid med til Sjælland. Man må også forvente at tilføjelsen af deres nye amerikaner Charles Funches giver noget tro på sejr.

Jeg tror dog hjemmebanen i Søndersøhallen er god for det unge Værløsehold, som har haft en uges tid på at blive endnu mere sammenspillet. Justin Baker har hævet sit niveau, og han ser stærk ud for tiden. Det bliver spændende at se om han kan matche Funches i denne kamp.

Jeg tror at Værløse får deres tredje sejr i hus i denne sæson. Det sidste indbyrdes opgør mellem de to hold, røg i overtid hvor Værløse selv smed sejren på gulvet.

Værløse BBK +5

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har været sæsonens mest interessante historie i Basketligaen. Ikke nok med at de kvalificerede sig til Playoff A, har de formået...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...