fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ny amerikaner på plads i BC Aarhus

BC Aarhus sendte i oktober måned deres amerikanske spiller Kevin McShane hjem og ophørte kontrakten grundet familiære årsager. Nu er erstatningen dog fundet i form af Charles Funches.

Charles Funches måler 2,03 meter og vejer omkring 100 kg. Charles skal først og fremmest styrke os i angrebet, hvor vi har haft problemer med stabiliteten. bC Aarhus håber, at han er klar allerede til kampen mod SISU den 29. november.

Charles Funches kommer fra Hampton College, der spiller i 1. division. Han er en atletisk spiller, der kan skabe sine egne chancer og gøre andre fri. Charles skal være med til at styrke angrebet, men også give en ekstra styrke i forsvaret. Da Charles spillede i college scorede han 10,7 point pr. kamp og snuppede 7,8 rebound pr. kamp. Allan Foss især glæder sig til at få Charles ind på holdet da han forudser han kan skabe stabilitet i angrebet.

Vi glæder os til, at Charles slutter sig til holdet. Vi mangler stabilitet i angrebet og mangler en spiller, som er en mere rendyrket afslutter. Vores forventninger er høje til Charles og vi håber på, at han kan være med til at give os lidt flere våben og derved også mere stabilitet i spillet

Som en lille parentes kan det nævnes, at Charles Funches er personlig ven med Randy Dezouvre fra BC Aarhus, så Charles kommer til at føle sig velkommen fra dag et.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort