fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kevin McShane tager hjem

Det er med stor beklagelse, at vi kan meddele, at samarbejdet med Kevin McShane ophører grundet familiære årsager. Det har været tydeligt de sidste par uger, at der var forhold som plagede Kevin McShane, skriver klubben i en pressemeddelelse hvor klubbens direktør Leif Laszlo Haaning uddyber situationen.

Vi har været glade for samarbejdet med Kevin McShane, men vi har også kunnet konstatere, at hans tanker har været et andet sted. Vi havde en snak med Kevin her i søndags og vi har fuld forståelse for, at han gerne vil hjem hurtigst muligt.

Kevin McShane nåede at snittede 12,4 point pr. kamp og 4,7 rebounds i de kampe, han har deltaget i for BC Aarhus. Kevin vil deltage i træning og i kampe på normale vilkår indtil afrejsen til USA.

Bestyrelsen og de sportslige ansvarlige er nu gået i tænkeboks og vurderer pt. om der skal hentes en erstatning for Kevin McShane.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.