fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kevin McShane tager hjem

Det er med stor beklagelse, at vi kan meddele, at samarbejdet med Kevin McShane ophører grundet familiære årsager. Det har været tydeligt de sidste par uger, at der var forhold som plagede Kevin McShane, skriver klubben i en pressemeddelelse hvor klubbens direktør Leif Laszlo Haaning uddyber situationen.

Vi har været glade for samarbejdet med Kevin McShane, men vi har også kunnet konstatere, at hans tanker har været et andet sted. Vi havde en snak med Kevin her i søndags og vi har fuld forståelse for, at han gerne vil hjem hurtigst muligt.

Kevin McShane nåede at snittede 12,4 point pr. kamp og 4,7 rebounds i de kampe, han har deltaget i for BC Aarhus. Kevin vil deltage i træning og i kampe på normale vilkår indtil afrejsen til USA.

Bestyrelsen og de sportslige ansvarlige er nu gået i tænkeboks og vurderer pt. om der skal hentes en erstatning for Kevin McShane.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort